CÀRRECS D’AGRESSIÓ A UNA FOTÒGRAFA

Marilyn Manson, en crida i cerca

  • El departament de Policia de New Hampshire ha emès una ordre d’arrest contra el cantant

  • Davant la seva negativa de respondre a aquesta demanda, presentada el 2019, la policia ha decidit fer-la pública: l’acusen d’agredir una fotògrafa durant un concert

Marilyn Manson

Marilyn Manson / DANNY MOLOSHOK (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Després d’unes setmanes sent acusat d’abús sexual, Brian Warner, de 52 anys, més conegut com Marilyn Manson, es troba en crida i cerca, segons assenyala ‘The New York Times’.

El departament de Policía de Gilford (New Hampshire) ha emès una ordre d’arrest. No obstant, el cantant no és buscat per les demandes esmentades, sinó per dos càrrecs d’agressió a una fotògrafa durant un concert que es va celebrar el 19 d’agost del 2019. Per tant, l’ordre d’arrest no és nova, però l’artista n’ha passat totalment.

Segons la policia: «El Sr. Warner, el seu agent i assessor legal estan al corrent de l’ordre des de fa algun temps i no han respost. La fotògrafa havia sigut subcontractada per una empresa amb seu a New Hampshire per gravar el concert i estava ubicada a la fossa de l’escenari, quan van tenir lloc els assalts».

Notícies relacionades

D’altra banda, ‘People’ assenyala que no és estrany que el músic actués de manera provocativa en les seves actuacions, va escopir i va llançar els mocs contra la dona, mentre ella estava treballant. «Estava escopint per tot arreu i va aparèixer la fotògrafa. Ell se’n va adonar i va continuar escopint a propòsit a la seva càmera», han relatat alguns assistents del concert a l’esmentada revista.

Els delictes a què s’enfronta Manson per la demanda de la fotògrafa responen a una pena major de menys d’un any de presó i una multa d’almenys 2.000 dòlars.