CREU I RATLLA

Alex Rodríguez: «Estic a punt de començar un nou capítol de la meva vida»

  • Després de la seva ruptura amb Jennifer López, l’exjugador de beisbol ha decidit girar full i començar de nou

Alex Rodríguez: «Estic a punt de començar un nou capítol de la meva vida»
1
Es llegeix en minuts

Mentre Jennifer López disfruta del seu nou amor amb Ben Affeck, la seva exparella Alex Rodríguez es troba centrat en la seva família i en els seus negocis. De fet, l’exjugador de beisbol acaba d’invertir més de 1.200 milions d’euros en la compra de l’equip de l’NBA dels Minnesota Timberwolves i, a més, ha llançat un nou corrector de maquillatge per a homes amb la firma Hims & Hers.

«Estic a punt de començar un nou capítol de la meva vida», ha escrit en un missatge l’expromès de la intèrpret de ‘Pa ti’ deixant clar que ha decidit girar full i començar de nou.

«Tot el que ja no em serveix ho trec de la meva vida», ha dit contundentment l’esportista, que ha afegit: «Està sorgint una nova energia. S’estan obrint nous nivells per a mi mentalment, físicament i espiritualment. Estic sent pacient i sé que aquesta nova etapa de la meva vida està arribant», diu per acabar.

Notícies relacionades

Des que va trencar amb l’artista el mes d’abril, Rodríguez no s’ha pronunciat ni ha concedit cap entrevista per parlar del que ha passat, tot i que fa uns dies va respondre així quan li van preguntar pels rumors de López i Affeck. «¡Vinga, Yankees!», es va limitar a dir, cosa que demostrava el seu recolzament incondicional al que va ser el seu equip durant alguns anys.

Al cap de pocs dies de la ruptura, l’expromès de JLo va publicar una imatge amb les seves filles Ella i Natasha que va titular: «De sopar amb les meves noies». Molts dels seus seguidors li van comentar: «Sembla que estan molt tristos», «Es nota un gran buit en aquesta foto», «Són els plats de Jennifer, Max i Emme», «Formaven una família feliç i en un tres i no res tot s’ha esfumat», «Quina pena al veure les tres cadires buides», «No sabem el que tenim fins que ho perdem» i «Em fa pena per les nenes».