ESTRELLA NOSTÀLGICA

Ben Affleck recorda moments feliços al costat de la seva exdona Jennifer Garner

  • L’actor ha aprofitat el Dia de la Mare per enviar-li un sentit missatge a la seva exdona: «Feliç de compartir aquests fills amb tu, som els pares més afortunats del món», ha escrit al costat d’unes imatges familiars

zentauroepp39175216 actors jennifer garner and ben affleck and sons violet   ser170705164233

zentauroepp39175216 actors jennifer garner and ben affleck and sons violet ser170705164233 / JAXSON SPLASH NEWS

1
Es llegeix en minuts

Coincidint amb el Dia de la Mare (als EUA s’ha celebrat aquest cap de setmana), Ben Affleck ha dedicat unes tendres paraules a la seva exdona i mare dels seus tres fills: Violet Anne, de 16 anys, Seraphina Rose Elizabeth, d’11, i Samuel, de 9 anys .

«Feliç de compartir aquests fills amb tu, som els pares més afortunats del món. Gràcies per tot el bé que fas. Feliç Dia de la Mare. Amb amor, el seu papa», ha escrit el popular actor i director.

En les diferents imatges que ha publicat el protagonista de ‘Perdida’ es poden veure moments íntims de la seva vida, amb imatges juntament amb Garner, els seus tres fills i una última en què apareix la família al complet disfressada com personatges de ‘El màgic d’Oz’, amb Affleck vestit de l’home de llauna.

Notícies relacionades

La pitjor decisió de la seva vida

La parella es va casar el 2005, però a causa de tots els problemes d’addicció, el matrimoni es va separar el 2017. No obstant, en més d’una ocasió l’intèrpret ha confessat que està penedit d’haver-se separat de Garner. De fet, Affleck, que torna a estar solter després de trencar fa unes setmanes amb l’actriu Ana de Armas, en una entrevista per a ‘The New York Times’, va parlar dels seus problemes amb l’alcohol durant els seus últims anys i sobre com van arruïnar el seu matrimoni i la seva credibilitat professional. Malgrat tot, Garner sempre ha estat el seu millor recolzament, especialment a l’hora de seguir sobri, i avui encara tenen una bona relació d’amistat. Per això, no és estrany que Affleck hagi admès que el seu divorci ha sigut la pitjor decisió de la seva vida. «El penediment més gran de la meva vida és haver-me divorciat de Jennifer Garner», va dir.