ALS DOS MESOS DE LA SEVA MORT

David Bustamante parla de la seva amistat amb Álex Casademunt

«Em va trencar, em va devastar, perquè teníem molts plans junts», afirma el cantant càntabre sobre la mort del seu amic i company

1
Es llegeix en minuts

S’acaben de complir dos mesos de la fatídica mort per accident d’Álex Casademunt. Una tragèdia que ha afectat en gran manera a tots i especialment els seus companys de la primera edició de ‘Operación Triunfo’

Entre tots ells, un dels més afectats ha sigut David Bustamante. «Em va trencar, em va devastar, perquè teníem molts plans junts», ha afirmat el cantant a ‘¡Hola!’. L’artista tenia planejat cantar amb Casademunt el duet de ‘Dos hombres y un destino’, l’èxit que els va catapultar fa 20 anys a la fama.

Pocs dies després de la mort del català, alguns mitjans van apuntar que existia un distanciament entre Casademunt i Bustamante. «Ens van intentar enfrontar, la televisió li va oferir molts diners perquè anés a parlar malament de mi. I ell no ho va fer perquè un germà mai traeix», ha dit el càntabre a aquesta revista. «Això em va semblar salvatge. Alguns programes només es dediquen a treure les escombraries. Ha sigut molt dur i ho segueix sent. Agafo el telèfon i no puc trucar-li. Fa uns dies vaig estar parlant amb el seu germà Joan. És complicat, és recent... soc pare, penso en la seva filla i em parteix el cor», ha afirmat a la publicació.

Notícies relacionades

L’intèrpret de ‘La magia del corazón’ també ha recordat que tenia una conversa pendent amb el seu amic, tot i que van parlar per telèfon abans de l’accident. «Vam estar xerrant llargament. Ens quedava tot, estàvem començant a viure», diu, i afegeix: «De fet, volia venir a casa a passar un cap de setmana, per conèixer la casa i estar junts i compondre. Ha sigut molt injust perquè era una persona amb tantes ganes de viure...»

I per acabar Bustamante, que es troba abocat en la preparació de la seva participació en un concert homenatge a Casademunt, que tindrà lloc el 24 de juliol que ve, assegura que està aprenent a no posposar les coses. «Moltes vegades guardem una bona ampolla de vi per a un moment especial, o diem a algú que estimem que ja quedarem... i no, fes-ho ara. Obre aquesta ampolla de vi avui, digues a la persona que tens al costat que la vols ara, disfruta, no posposis», afirma.