SEGONS ‘SEMANA’

Imanol Arias i Irene Meritxell se separen

Després d’11 anys de relació, l’actor i la dissenyadora ja no estan junts i han decidit fer vida separada

1
Es llegeix en minuts

Imanol Arias i Irene Meritxell han decidit trencar la seva relació, després d’11 de relació. Tal com ha confirmat un amic de la parella a la revista ‘Semana’: «Irene i Imanol ja no estan junts. I no ho estan des de fa algun temps», ha afirmat i ha afegit: «Es tenen molt carinyo, sempre tindran una relació especial, i no seria estrany que se’ls vegi junts, tot i que sigui com amics. Tampoc s’hauria de descartar que poguessin reprendre la relació, com ja ha passat altres vegades, però avui dia la realitat és que estan separats».

La parella, que va contraure matrimoni fa tres anys i mig, no apareixen junts des de fa temps. De fet, fa uns dies, l’actor va viatjar sol a Marbella per representar a San Pedro Alcántara l’obra ‘El coronel no tienen quien le escriba’, de García Márquez.

L’actor i la dissenyadora han patit sonades crisis al llarg de la seva relació. El 2016 van decidir donar-se un temps i després de reprendre la relació, el 2017 es van tornar a separar. Llavors, Meritxell va decidir posar distància i instal·lar-se a viure a Miami i centrar-se en la fotografia. No obstant, la parella va sorprendre uns mesos després amb una nova reconciliació que va culminar amb casament.

Notícies relacionades

La parella es va casar el 14 de novembre del mateix any a Madrid, sense la presència de familiars ni amics. Uns dies després, el matrimoni va inscriure el seu casament al Registre Civil de Madrid.

A més de la història d’amor amb Meritxell, a Imanol Arias se li han conegut dues grans històries d’amor més. La primera amb l’actriu i professora de teatre Socorro Anadón, amb qui va estar casat entre 1980 i 1983, i després amb Pastora Vega, mare dels seus dos fills Jon, de 24 anys i Daniel, de 19.

Temes:

Imanol Arias