AMOR I RIALLES

Aitana Ocaña i Miguel Bernadeau presumeixen d’amor a les xarxes

  • La cantant i l’actor han compartit unes imatges d’un passeig romàntic en què han posat de forma divertida per als seus milers de seguidors d’Instagram

Aitana Ocaña i Miguel Bernadeau presumeixen d’amor a les xarxes
1
Es llegeix en minuts

Aquest cap de setmana hem vist com Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau estan més enamorats que mai. La parella, que té un gran nombre de seguidors a les xarxes socials, no acostuma a penjar continguts junts, però de tant en tant ens sorprenen amb algun vídeo o imatge amb què pregonen el seu amor als quatre vents.

La intèrpret de ‘Friend de semana’ ha penjat la cantant al seu perfil d’Instagram. Unes imatges en què podem veure que, malgrat no conèixer gaires coses de la seva vida privada, ja que sempre han sobreprotegit aquest espai, existeix una gran complicitat en la parella, segons informa ‘Europa Press’.

Notícies relacionades

Mentre que Bernardeau ha tret el seu vessant humorista i posa de forma divertida al costat de l’‘extriunfita’. I és que, en aquests moments, la cantant està passant per un dels millors moments personals, però també professional, ja que no deixa de créixer com a artista. A més, el fill d’Ana Duato també continua donant tema per parlar per la seva professionalitat com a actor davant les càmeres.

Els joves van començar a sortir fa gairebé dos anys i des d’aleshores són comptades les vegades en què han publicat contingut junts a les xarxes socials.