CERIMÒNIA ÍNTIMA

Silvia Jato es casa amb el seu nòvio, el polític Alberto Fabra

La presentadora i l’expresident de la Generalitat valenciana s’han donat el ‘sí, vull’ després de cinc anys de festeig

Silvia Jato es casa amb el seu nòvio, el polític Alberto Fabra
1
Es llegeix en minuts

Silvia Jato i Alberto Fabra s’han casat en la més absoluta intimitat. La coneguda presentadora i l’expresident de la Generalitat de València s’han donat el ‘sí, vull’, a Castelló, ciutat de la qual també va ser alcalde.

Per la seva banda, la comunicadora ha anunciat la feliç notícia amb una fotografia en què es veuen les mans de tots dos agafades i lluint els seus respectius anells. «Una foto ho diu tot», ha escrit aquest diumenge, un dia després del casament. «Ahir, l’Alberto i jo ens vam donar el ‘sí, vull’», prossegueix. «Ho comparteixo amb vosaltres, els que em m’estimeu i sempre m’acompanyeu», afegeix, per després donar les «gràcies per les  mostres de carinyo i felicitacions».

Notícies relacionades

Jato, de 49 anys, que és mare de tres fills, fruit del seu matrimoni amb Eduardo San Román, ha relatat que ha sigut «un moment preciós i íntim», celebrat en un local de restauració «complint amb les mesures anti-Covid» a causa de la pandèmia.

Per aquesta raó, la parella no ha pogut envoltar-se de tots el que haguessin volgut, i així ho han expressat: «Trobem a faltar part de la nostra família i tants amics que, quan això acabi, ho celebrarem junts. ¡Gràcies de tot cor!», conclou.

Temes:

Silvia Jato