Família feliç

Paula Echevarría dona a llum el seu segon fill, Miguel Jr.

  • L’actriu ha presentat el nadó amb una preciosa foto al costat de Miguel Torres, la seva parella des de fa tres anys

Paula Echevarría dona a llum el seu segon fill, Miguel Jr.
1
Es llegeix en minuts

El petit Miguel Jr. ja és aquí. Aquest diumenge Paula Echevarría (43) i Miguel Torres (35) han anunciat el naixement del seu primer fill amb una preciosa foto al costat del seu nadó. La parella esperava amb molta il·lusió l’arribada d’aquest nen, que ha vingut a culminar tres anys de felicitat junts. Pletòrics d’alegria i amb un somriure enorme l’actriu i l’exfutbolista no poden deixar de mirar el nou membre de la família: «El nostre nadó ja és aquí. Miguel Jr. ha arribat al món aquesta matinada de diumenge i és un nen saníssim i tan bo... Estem tots dos millor que bé. El papi i jo som feliços fora de mida i molt molt emocionats. Benvingut al món, petit», ha compartit la ‘influencer’ a Instagram.  

Després de penjar la foto del nounat, la parella ha rebut una allau de felicitacions. Entre les quals, per exemple, de Laura Escanes («Felicitats, família»), Leticia Dolera, Iker Casillas, Nagore Robles, Paz Vega («Alegria màxima!!»), Juana Acosta, Cristina Pedroche, Vanesa Romero, Dulceida, Mar Saura, Eugenia Silvia, María José Suárez, Genoveva Casanova, Mar Flores, la model Ariadne Artiles, que ha sigut mare de bessones recentment («Enhorabona família bonica ❤️ que grosset el Miguel, quines ganetes de veure’l»), Candela Peña, Chenoa i Maribel Verdú.

Felicitat de la germana gran

Notícies relacionades

Tan sols unes hores abans del part, la protagonista de ‘Velvet’ compartia una foto amb Daniella, la germana gran de Miguel Jr., i la filla de 12 anys fruit del seu anterior matrimoni amb el cantant David Bustamante. Igual com la seva mare, la nena estava impacient per conèixer el seu germanet. «No es qui té més ganes de conèixer-te», va escriure Paula al costat d’una foto de les seves últimes hores amb la panxa d’embarassada mentre abraçava la seva primogènita.

Durant aquests mesos d’espera, l’actriu no ha tingut projectes cinematogràfics, si bé ha estat immersa amb els seus compromisos professionals amb diferents firmes. Per la seva banda, el madrileny ha continuat amb les seves col·laboracions en ràdio, televisió i digital, mentre continua estudiant un màster en direcció metodologia i anàlisi en el futbol amb LaLiga.