NOVA PROMESA

La filla de Bono despunta a Netflix

  • La minisèrie 'Detrás de sus ojos', que consta de sis capítols, ha donat a Eve Hewson l'empenta definitiva en una carrera que va iniciar amb 18 anys, quan va abandonar la casa familiar per matricular-se a l'Escola d'Arts Tisch, a la Universitat de Nova York

  • L'actriu ha reconegut que el seu pare l'ha ajudat, però en ocasions també li ha suposat un obstacle

La filla de Bono despunta a Netflix
3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Eve Hewson (Dublín, 1991), filla del líder de la banda de rock U2 i de l'activista Alison Hewson, s'ha convertit en una de les noves promeses de Hollywood. 

Després de més d'una dècada intentant fer-se un lloc al món de la interpretació, la jove protagonitza ‘Detrás de sus ojos’, l'últim gran èxit de Netflix, on interpreta Adele, una dona que forma part d'un triangle amorós.

La minisèrie, que consta de sis capítols, ha donat l'empenta definitiva a una carrera que va iniciar amb 18 anys, quan va abandonar la casa familiar per matricular-se a l'Escola d'Arts Tisch, a la Universitat de Nova York, on va estudiar interpretació, producció i disseny teatral durant tres cursos.

I tot això malgrat que mai va comptar amb el vistiplau dels seus pares. “La meva família sempre es va oposar que em dediqués a l'espectacle”, ha assegurat en diverses ocasions. Però gràcies a la seva constància i la seva vocació, el 2005 va aconseguir debutar en el curtmetratge ‘Lost and found’, al costat de Jordan Joy, la seva germana gran, que actualment surt amb l'aristòcrata madrileny Diego Osorio.

Malgrat tot, Eve ha reconegut que el seu pare l'ha ajudat, però en ocasions li ha suposat un obstacle. “Al principi, sobretot, se'm van obrir diverses portes. Hi havia gent amb molt talent, així que era difícil fins i tot trobar un agent. Això mai ha sigut un problema per a mi, i crec que ha sigut per la meva família. Així no és com hauria de funcionar el sistema però si la porta s'obre ¿què fas? La creues”, va afirmar en una entrevista per a 'Radio Times' i va afegir que en ocasions ser filla d'un famós es converteix en un problema perquè "de vegades la gent no sap separar-te del teu pare. No esperen que tinguis talent, i quan s'adonen que sí, se sorprenen”.

No obstant, el seu treball més rellevant no li va arribar fins al 2011 amb la seva participació al film ‘Un lugar donde quedarse’ al costat de Sean Penn i Frances McDormand. Uns mesos després va interpretar la infermera Lucy Elkins a la sèrie de televisió ‘The Knick’.

El 2015 es va posar a les ordres d’Steven Spielberg per interpretar la filla de Tom Hanks a ‘El pont dels espies’. El 2018, es va convertir en Lady Marian en una nova versió de "Robin Hood", al costat de Taron Egerton, Jamie Foxx i Jamie Dornan, i aquest any passat va participar a ‘Las luminarias’, una sèrie per a HBO que s'estrenarà el pròxim mes de juny.

L'actriu va explicar en una recent entrevista per al diari ‘Wall Street Journal’, que el seu treball a ‘Detrás de sus ojos’ ha sigut la millor experiència de la seva carrera pel caràcter del seu personatge i va afegir que “manipular el públic i els altres personatges al prendre decisions que una altra gent no entén va ser molt satisfactori».

Notícies relacionades

Batejada com Eve perquè ‘eve’ és el centre de la paraula ‘seven’ número set en anglès) i va néixer el 7 de juliol a les set del matí a Irlanda, és l'única dels seus germans que ha seguit els passos del seu famós pare. Jordan Joy, la gran, de 32 anys, ha continuat l'activisme de la seva mare. Va estudiar a la Universitat de Colúmbia i el 2016 va fundar Speakable, una companyia tecnològica centrada en les xarxes socials que entre les seves idees d'èxit compta amb Action Button, una plataforma que impulsa articles de recaptacions de fons i que treballa principalment amb oenagés. També és la fundadora de 'Citizen Global', una web l'objectiu de la qual és erradicar la pobresa al món. Després d'Eve ve Elijah, de 20 anys, que vol ser músic com el seu pare. Fa uns anys va iniciar la seva carrera musical amb una banda irlandesa i ja té el seu propi disc. El benjamí de la família, John, de 19 anys, està estudiant i encara no té clar a què es dedicarà.

Actualment Eve no té parella, però se li coneixen dos nòvios fins al moment, els dos actors: James Lafferty i Max Minghella. Tot i que ella mateixa ha reconegut en diverses ocasions que la seva vida amorosa és "decebedora" alhora que feia broma sobre tenir aviat un "nòvio robot": "Pots desconnectar-los quan et molestin".

Temes:

Bono