Actitud relaxada

Froilà disfruta de la nit madrilenya ben acompanyat i amb ‘look homeless’

El fill de la infanta Elena es deixa veure als restaurants que freqüenta amb els seus amics habituals

Froilà disfruta de la nit madrilenya ben acompanyat i amb ‘look homeless’
1
Es llegeix en minuts

Esprement al màxim el seu temps lliure i intentant passar desapercebut amb un ‘look homeless’, Froilà de Marichalar i Borbó ha reaparegut en la nit madrilenya en molt bona companyia després de diverses setmanes mantenint un perfil baix i evitant deixar-se veure pels populars restaurants de la capital que sol freqüentar.

Malgrat les moltes crítiques que han rebut tant ell com la seva germana Victoria Federica per la seva actitud relaxada respecte a les mesures de prevenció contra la Covid-19, el jove, de 22 anys i quart en la línia de successió al tron espanyol, va disfrutar de la nit amb un amic i dues amigues amb qui va compartir confidències a les portes del local mentre fumava amb la mascareta abaixada i a pocs metres de distància dels seus acompanyants.

Moment complicat

En un moment complicat per a la monarquia després de la vacunació contra el coronavirus de les infantes Elena i Cristina als Emirats Àrabs, Froilà segueix amb la seva vida al marge del focus mediàtic i dels problemes que envolten la seva família.

Notícies relacionades

A l’espera de conèixer si finalment la seva exparella i amiga Mar Torres serà o no una de les concursants de la nova edició de ‘Supervivientes’, el jove està molt tranquil en el seu dia a dia disfrutant del seu grup d’amistats més pròxim i de la seva solteria.

Apostant per la comoditat i amb ‘look homeless’, Froilà va triar per a l’ocasió pantalons beix de tir baix, una ampla dessuadora grisa amb caputxa i una de les seves inseparables gorres, sota la qual treia uns cabells bastant més llargs del que el fill de la infanta Elena sol portar.