‘SOCIALITE’ DE SOPAR

Isabel Presley i Mario Vargas Llosa reapareixen en la nit madrilenya

  • La hispanofilipina no confirma els rumors de compromís de la seva filla Tamara Falcó amb Íñigo Onieva

  • La ‘reina del cor’ i l’escriptor peruà van compartir una vetllada amb amics en un conegut restaurant

Isabel Presley i Mario Vargas Llosa reapareixen en la nit madrilenya
2
Es llegeix en minuts

Després d’un llarg període d’ostracisme, en part propiciat per les restriccions sanitàries, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han reaparegut en la nit madrilenya mostrant elegància i saber estar.

La ‘socialite’ de 71 anys i l’escriptor peruà de 84 van decidir compartir una agradable vetllada al costat d’uns amics en un conegut restaurant madrileny, quan ja es compleixen sis anys d’una relació cada vegada més consolidada. 

Presumint en tot moment de complicitat i mostrant pinzellades d’afecte, la parella va expressar la seva satisfacció per la recent mudança de Tamara Falcó, que finalment ha decidit abandonar el niu familiar i establir-se pel seu compte en un cèntric pis.

Un gest que no ha passat desapercebut i que ha aixecat tota classe de suposicions sobre un futur i imminent casament entre la marquesa de Griñón i la seva actual parella, el dissenyador industrial Íñigo Onieva.

Unes conjectures que es van veure reforçades quan fa unes setmanes, Tamara va protagonitzar una comentada anècdota a ‘El hormiguero’ quan, en ple directe, va perdre un suposat anell de compromís amb el qual estava joguinejant.

«Això ja són invencions vostres», va comentar la reina de cors al ser preguntada pel presumpte anell de demanada al sortir del restaurant. Per la seva banda, el premi Nobel, que pel que sembla manté una d’excel·lent i estreta relació amb l’empresària, ‘instagramer’ i col·laboradora televisiva, va confirmar que a Tamara «li va molt bé i està molt contenta».

Isabel, que va lluir un elegant vestit midi en color vermell amb màniga bullonada i cinturó a joc complementat amb uns ‘stilettos’ vermells i gavardina beix, va ajudar la seva parella, molt més sobri amb el seu formal vestit blau marí, a arribar amb tota seguretat al cotxe que els esperava.

El piset de Tamara

Fa uns mesos, la filla d’Isabel Presley va llogar un pis per 3.000 euros mensuals per destinar-lo a oficina professional, segons van publicar diversos mitjans. Però la realitat és que Tamara s’ha instal·lat definitivament a l’apartament al costat d’Íñigo.

Notícies relacionades

És freqüent i usual veure’ls com qualsevol altra parella de la seva edat en plenes tasques domèstiques com passejar el gos, anar de compres al súper, fent esport pels voltants de la casa o sortint a sopar. Fins i tot algunes fonts asseguren que el jove ja té les claus del bonic niuet d’amor.

I, tot i que Tamara, de 39 anys, i Íñigo, de 31, no han decidit testificar la seva relació sentimental a les xarxes socials penjant la testimonial foto junts, els cercles íntims de la parella asseguren que tots dos són feliços, estan il·lusionats i tenen molts projectes per compartir.