SUMA I SEGUEIX

María Barranco s’afegeix a les crítiques a Victoria Abril

«Ella és molt així, quan parla no pot dir una cosa normaleta, ha de ser molt rotunda», afirma l’actriu malaguenya.

1
Es llegeix en minuts

Les controvertides declaracions de Victoria Abril negant la importància de la pandèmia i criticant durament les restriccions continuen collint reaccions.

Algunes de suport, com els sens igual Alaska i Mario Vaquerizo, que aquest cap de setmana passat van assegurar que «Ella i Miguel Bosé dos són valents, no s’autocensuren», i altres de totalment crítiques, com les proferides per l’actriu María Barranco.  En declaracions al programa ‘Domingo Deluxe’, l’actriu malaguenya de 59 anys es va sumar a la llarga llista de rostres coneguts que han criticat durament les paraules de la seva companya de professió.

Juntes a ‘Átame’

Notícies relacionades

«Ella és molt així, quan parla no pot dir una cosa normaleta, ha de ser molt rotunda». Després de veure les declaracions de l’actriu, María es va mostrar molt clara sobre aquest tema: «És molt seriosa la cosa, hi ha gent, fins i tot Miguel que no ho puc entendre, que no sé com poden parlar d’una cosa tan profunda i ser tan ignorants. No estic d’acord amb ella per a res, em sembla un disbarat. És una actriu meravellosa i una senyora molt informada de les coses, no és una ignorant, però en aquestes declaracions sí que m’ho sembla», va afirmar de forma rotunda. 

María i Victoria van coincidir a ‘Átame’, el film que Pedro Almodóvar va rodar el 1989.