‘OUTFIT’ SANITARI

Sara Carbonero s’apunta a l’últim en mascaretes

La periodista i presentadora llueix la mascareta mocador, un sofisticat i elegant complement que ja utilitzen Olivia Palermo, Tamara Falcó o Eugenia Silva

Sara Carbonero s’apunta a l’últim en mascaretes
1
Es llegeix en minuts

La mascareta, tan imprescindible com necessària en aquests temps de pandèmia, s’ha convertit en una peça, en un complement més, en el vestir diari. Són molts ciutadans els que opten per la senzillesa i practicitat de les mascaretes quirúrgiques d’un sol ús o de les més efectives FFP2. També són molts els que utilitzen les de tela reutilitzables, en els seus múltiples estampats i colors.

L’última moda en mascaretes, i que ja està causant sensació entre ‘celebrities’ i ‘influencers’, és la mascareta mocador, ideal per als ‘fashion victims’, per als molt preocupats per la seva imatge pública o per als que els agrada unir moda amb prevenció sanitària.

Una tendència que va iniciar fa unes setmanes a Nova York Olivia Palermo, model i ‘socialité’ nord-americana i referent internacional al món de la moda i que dia rere dia no deixa de marcar preferències i tendències.

Tamara Falcó i Eugenia Silva

Una mascareta que s’ha convertit en un complement de moda més i que cada vegada compta amb més adeptes entre les ‘celebrities’ pàtries, com Tamara Falcó, Eugenia Silva o Carolina Adriana Herrera.

Notícies relacionades

L’última a lluir tan elegant i sofisticada peça ha sigut Sara Carbonero. La periodista, completament recuperada de l’operació quirúrgica a què es va sotmetre fa dues setmanes, s’ha deixat veure pel centre de Madrid amb un ‘look’ ideal en el qual ha deixat tot el protagonisme a la seva mascareta mocador.

Un model de nom Bichos realitzat per la dissenyadora Bárbara Pan de Solaruce i en el qual sobre un suau color crema hi ha estampats una sèrie de diferents insectes en colors a joc. La dona d’Iker Casillas ha combinat elegantment la seva mascareta mocador amb un senzill jersei de punt en color cru, un abric bata de drap en color gris i unes còmodes botes altes negres.

Temes:

Mascaretes