COR SENSE MÚSICA

Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado posen fi al seu matrimoni

La presentadora i el director d’orquestra se separen després de sis anys de relació i un fill en comú

anne igartiburu

anne igartiburu

2
Es llegeix en minuts

Els primers dies d’aquest 2021 estan oferint una sorprenent llista de separats i divorciats. A Bertín Osborne i Fabiola Martínez se’ls suma ara Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado, segons ha publicat la revista Lecturas en la seva portada. Segons revela la publicació, la parella hauria decidit fa algun temps prendre camins separats, però, fidel a la discreció que els caracteritza, la ruptura no hauria transcendit fins ara.

Sis anys de relació

La presentadora de ‘Corazón’ de 51 anys i el director d’orquestra, de 43, van començar la seva relació el 2014 quan la periodista va entrevistar el músic per a un programa de ràdio i, pel que sembla, tots dos van sentir un autèntic enamorament sobtat. Després d’una discretíssima relació en la qual van haver d’esquivar la sempre complicada distància –a causa dels múltiples compromisos laborals d’Heras-Casado– la parella donava la benvinguda al seu primer (i únic) fill en comú, Nicolás, el juny del 2016. Un any després, el setembre del 2017, Anne i Pablo es casaven per sorpresa i en la més absoluta intimitat a Elorrio (Biscaia), el poble natal de la popular periodista.

A la presentadora i al director els va tocar viure el confinament per separat, després que Heras-Casado donés positiu en Covid-19 i es confinés a la seva Granada natal. Es desconeix si aquests mesos de separació han precipitat la fractura de parella que, per sorpresa, han trencat el seu matrimoni, tot i que segons asseguren els propis implicats continuen mantenint una molt bona relació.

Bona relació

Així ho ha confirmat Anne al portal Vanitatis. «Efectivament, ens hem separat. Poc més he d’afegir. Ens portem superbé, ens estimem un munt, tenim una família i endavant», ha dit breument la ‘coaching’ emocional, una cosa que sembla que no li ha servit de gaire en aquest cas.

Notícies relacionades

Segons algunes fonts, mentre Pablo s’ha mudat a un pis al centre de Madrid, pròxim al Teatro Real, lloc en el qual més temps passa quan està a Espanya, Anne continua en la seva residència als afores de Madrid amb els seus tres fills: Nicolás, de 4 anys; Noa, que va acollir durant el seu matrimoni amb Igor Yebra, i Carmen, a qui va adoptar el 2013.

Centrada en la seva tasca de ‘coaching’, que porta a terme fent classes en un portal especialitzat en desenvolupament personal, i al capdavant del programa de TVE ‘Corazón’ des de fa 23 anys, Anne sembla disposada a afrontar el futur amb optimisme i confessa que, malgrat la seva separació, «el Pablo sempre formarà part de la seva família».