Olivia Newton-John es nega a vacunar-se contra la Covid

L’actriu, malalta de càncer de mama, segueix els consells de la seva filla Chloe, gran defensora de la medicina natural.

L’actriu australiana Olivia Newton-John, en una imatge de l’abril del 2012.

L’actriu australiana Olivia Newton-John, en una imatge de l’abril del 2012. / JOEL RYAN (AP)

2
Es llegeix en minuts

Fa molts anys que Olivia Newton-John batalla contra el càncer. La primera vegada va ser diagnosticada d’un càncer de mama el 1992. Des d’aleshores se li ha reproduït la malaltia dues vegades més, el 2012 i el 2017. Fa un any, l’actriu va patir un tumor a la base de la columna vertebral i actualment el seu càncer de mama es troba en estadi 4, segons ha informat ‘The Daily Mail’.

Malgrat el seu fràgil estat de salut, l’artista ha deixat clar que no es vacunarà contra la Covid. L’estrella de ‘Grease’ ha anunciat la seva decisió en una entrevista que ha concedit juntament amb la seva única filla, Chloe Lattanzi a ‘The Herald Sun’. 

La Chloe, fruit del seu matrimoni de Newton-John amb l’actor i ballarí Matt Lattanzi, que van estar casats entre el 1984 i el 1995, ha sigut qui ha pres la paraula: «No soc antivacunes, el que passa és que estic en contra de posar mercuri i pesticides al meu cos, que es troben a moltes vacunes», ha dit la jove a aquest diari. «Per a mi, la medicina real és la que prové de la terra. Crec que la gent confia en les vacunes perquè el metge diu que són segures, jo solia fer-ho. Si hagués tingut l’oportunitat de prendre herbes i plantes quan era nadó en lloc que m’injectessin toxines, ho hauria fet», afirma Lattanzi, que el 2013, va rebre tractament per les seves addiccions a l’alcohol i la cocaïna. 

Per la seva banda, l’artista, de 72 anys, no ha donat gaires explicacions sobre el seu rebuig d’immunitzar-se davant el coronavirus. Simplement ha comentat: «En aquest moment, no ho faré». 

Notícies relacionades

«La medicina natural és la festa a la qual pertanyo. No soc republicana, no soc demòcrata. ¿Què fas quan no entres a la caixa? ¿Quan ets vegana, cultives cànnabis, defenses els drets LGBTQ, ets budista i no estàs d’acord amb les vacunes? ¿Algú voldria relacionar-se?», es pregunta la jove, de 34 anys, que actualment dirigeix una granja de cànnabis medicinal en l’estat d’Oregon (EUA) juntament amb el seu nòvio, James Driskill.

En canvi, molts dels seus col·legues de Hollywood com els actors Martha Stewart, Joan Collins, Sir David Attenborough, Ian McKellen, Harrison Ford i Arnold Schwarzenegger ja s’han posat la primera dosi de la vacuna anti-Covid.