MISSATGE EMOTIU

Dolly Parton, abatuda per la mort del seu germà

  • La cantant, que va fer 75 anys fa un parell de dies, ha dedicat un sentit homenatge a Randy a la seva pàgina oficial de Facebook

MD-02 Madrid, 9-11-03.- La reina del country, la cantante y actriz estadounidense Dolly Parton, es objeto de un homenaje en el disco Just because I’m a woman, que sale mañana a la venta en España, en el que sus temas son interpretados por otras voces femeninas, como Alison Krauss, Norah Jones, Shania Twain, Sinead O’Connor y Joan Osborne, entre otras. EFE

MD-02 Madrid, 9-11-03.- La reina del country, la cantante y actriz estadounidense Dolly Parton, es objeto de un homenaje en el disco Just because I’m a woman, que sale mañana a la venta en España, en el que sus temas son interpretados por otras voces femeninas, como Alison Krauss, Norah Jones, Shania Twain, Sinead O’Connor y Joan Osborne, entre otras. EFE / EFE

1
Es llegeix en minuts

Dos dies després de celebrar el seu 75è aniversari, Dolly Parton ha anunciat a Facebook la mort del seu germà petit, de 67 anys.

«El meu germà Randy ha perdut la batalla contra el càncer. La meva família i jo estem de dol per la seva pèrdua, però sabem que ell està en un lloc millor que nosaltres en aquest moment. Som una família de fe i creiem que està fora de perill amb Déu i que els nostres avantpassats l’han rebut amb alegria i els braços oberts», ha escrit la famosa cantant i actriu.

«Randy va ser un gran cantant, escriptor i animador. Va cantar, va tocar la guitarra i el baix a la meva banda durant molts anys. També va dirigir el seu propi espectacle a Dollywood des que es va inaugurar el 1986. Ha tingut diversos èxits propis a les llistes, tot i que el seu duet amb mi a ‘Old Flames Can’t Hold A Candle To You’ sempre serà un punt culminant en la meva pròpia carrera», ha recordat.

Notícies relacionades

«‘You Are My Christmas’, el nostre duo al meu últim àlbum de Nadal en què a més cantava amb la seva filla Heidi també sempre serà un dels meus preferits. Va ser la seva última gravació musical i va brillar com si estigués brillant al cel ara», assegura.

«El sobreviuen la seva dona Deb, la seva filla Heidi, el seu fill Sabyn i els seus nets Huston i Trent. Sempre l’estimarem i sempre serà als nostres cors», acaba dient la reina del country.