QUAN LA GRAULA...

Karina narra els efectes del temporal ‘Filomena’

La cantant i Instagramer sacseja de nou les xarxes socials amb la seva peculiar crònica de la nevada

2
Es llegeix en minuts

Durant el més dur del confinament van ser molts els famosos, coneguts i ‘celebrities’ que van utilitzar les xarxes socials per explicar el seu dia a dia els seus seguidors. Son càlebres els vídeos de l’actor Miguel Ángel Muñoz al costat de la seva besàvia o els divertits comentaris de l’actriu Ana Millán. Una de les celebritats que es va apuntar a la mediàtica proximitat d’internet va ser la cantant Karina, que a través del seu compte d’Instagram va voler aportar la seva visió de l’extraordinari moment.

En aquests dies, la veterana artista continua reinventant-se a les xarxes i des de fa ja unes setmanes s’ha destapat com una presentadora d’informatius tot terreny, en els quals aborda tota mena de temes d’actualitat. Amb el pas de la tempesta ‘Filomena’ i la històrica nevada sobre Madrid, Karina no ha deixat passar l’oportunitat d’informar els seus seguidors i sense pensar-s’hi gaire l’‘instagramer’ s’ha llançat al carrer per comprovar en primera persona els efectes del temporal.

«Estimats amics d’Instagram, fa un fred que pela a Madrid!!. Ja sabeu que quan el ‘grijago’ vola baix... ja sabeu on va. Fa un fred... d’aquí t’espero», assegura la Karina reportera amb un fil de veu a través de la seva mascareta. «Mira la neu és bona per a la cara, així ens mantindrem joves. Oiii que bonic! quin fred, adeu», tanca finalment la connexió la cantant amb un vistós abric de pells.

Veterana ‘instagramer’

Notícies relacionades

Als seus 73 anys, la cantant i actriu s’ha anat llaurant un nom al procel·lós món de les xarxes no deixant de sumar seguidors fins a arribr en aquests dies als 39.000. Un dels seus moments cabdals va ser quan la intèrpret d’‘El baúl de los recuerdos’ i ‘Las flechas del amor’ va demanar a la ciutadania l’ús social de la mascareta i el distanciament social amb una improvisada cançó.

«Quiero vivir, quiero ser como el río que va y no vuelve jamás. Quisiera ser mar, tal vez una flor. Quisiera saber qué siente un grano de arena. Las mascarillas, ponte las mascarillas y guarda la distancia, nos van a encerrar. No, no, no, quiero, que no. Por favor, otra vez encerrados no, por favor, por favor, otra vez encerrados no. Venga que os quiero», entonava llavors la veterana artista nascuda a Jaén el 1946.