SOMNI COMPLERT

La filla de Paul Walker debuta com a model

  • Meadow Walker, que tenia 15 anys quan el seu pare va morir en un accident de cotxe, s’ha convertit en la nova imatge d’una coneguda firma de moda

Homenatge a Paul Walker per part de la seva filla_MEDIA_1

Homenatge a Paul Walker per part de la seva filla_MEDIA_1 / INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts

Meadow Walker, filla de l’actor Paul Walker, protagonista de mitja dotzena de pel·lícules de la saga ‘Fast&Furious’, va morir a Califòrnia el 2013 després de tenir un accident de cotxe, acaba de complir el seu somni: debutar com a model, i s’ha convertit en la nova imatge de la firma Proenza Schouler.

La jove s’ha convertit en la nova imatge de la firma Proenza Schouler, un treball del qual està especialment orgullosa tal com ha expressat al costat de diverses fotos de la campanya.

«Estic increïblement agraïda a tota la gent que m’ha donat suport i que ha cregut en mi al llarg d’aquests anys», ha escrit i ha aprofitat per donar gràcies a la marca per apostar per ella i, per descomptat, a la seva agència de models per «guiar-la en cada pas del camí» des que va firmar amb ells el 2017.

La model, de 22 anys, que cada 12 de setembre (dia que va morir el seu pare), li rendeix homenatge a les seves xarxes socials, és fruit d’una breu relació del malaguanyat actor amb Rebecca McBrain.

Notícies relacionades

Tot i que va passar els primers anys de la seva vida amb la seva mare, el 2011 es va mudar a Califòrnia per viure amb el seu pare, que en tenia la custòdia total. Walker va ser un pare absolutament entregat a la seva filla. De fet, mai rodava a l’estiu, quan la petita tenia vacances.

Quan Paul Walker va morir, la seva filla tenia 15 anys i va ser llavors quan l’actor Vin Diesel va passar a ser el seu tutor. Des que va quedar òrfena, Meadow ha crescut juntament al coprotagonista de la saga de pel·lícules i la seva família. Fa uns mesos, la jove va voler agrair públicament l’afecte i l’amor que la família de Vin Diesel li ha donat. La relació de la jove amb la família del millor amic del seu pare és molt estreta. I és que els actors eren gairebé com germans, com ells mateixos van arribar a dir en nombroses ocasions.