‘EN TU FIESTA ME COLÉ’

Leticia Sabater dona la cara per la festassa de Cap d’Any a casa seva

«Me n’han fet una de grossa», afirma contrariada la cantant i presentadora que amenaça amb denúncies

3
Es llegeix en minuts

Una vegada més, i aquesta vegada a desgrat seu, Leticia Sabater s’ha convertit en un dels personatges d’aquest Nadal passat, després de la tremenda ‘rave’ il·legal que es va celebrar a casa seva el dia 31 de desembre després de llogar-la a un grup de persones en plenes restriccions de mobilitat pel coronavirus.

Després de moltes crítiques i reconeixent que ho està passant molt malament pel que ha passat, Leticia va donar la seva versió dels fets al programa ‘Sábado Deluxe’ (Tele-5) deixant clar que ella no era coneixedora de la tremenda festa que s’organitzaria al seu domicili.

«Me n’han fet una de grossa», va assegurar Leticia a l’entrevista. «Jo soc una bona persona, però no toleraré que una persona em destrossi la casa, que aconsegueixi que sigui el pitjor any de la meva vida, gairebé mai he posat una denúncia, però aconseguiré que aquestes persones paguin mig milió d’euros», va deixar clar la televisiva ‘celebrity’.

Leticia va explicar els passos que va seguir per a la reserva del seu domicili assegurant que la reserva es va produir a través d’una pàgina estrangera i deixant clar que no es podia fer cap tipus de festa a la casa ni al jardí i que va llogar la casa gairebé com un favor. «Vaig acabar llogant la casa a la persona que havia reservat perquè fins i tot em va fer pena. Em va dir que volia reunir-se amb el seu germà i la seva nòvia i que no faria cap festa», va assegurar Sabater durant la xerrada.

Entre 350 i 6.000 euros pel lloguer

Però no sembla que aquesta sigui l’única versió de la contractació, el col·laborador de Tele 5 Kiko Hernández ha assegurat aquest dilluns que Leticia estava al corrent del que passaria, ja que la festa hauria sigut organitzada per un home que lloga cases per a la celebració de festes. «Em diuen que per molt que denunciï ella era coneixedora de la festa perquè la persona l’hi va dir i per això va cobrar 6.000 euros per nit», ha assegurat Hernández. Al contrari, Leticia ha assegurat que tan sols havia cobrat 350 euros pel lloguer.

Leticia també va afirmar a Tele 5 que porta un temps amb pastilles per dormir amb tot el que ha passat: «La meva germana era infermera i ha mort pel tema de la Covid, com permetré que algú faci una festa a casa meva en aquests moments. Jo fa 10 anys que no faig una festa, des que va morir la meva mare». Sobre la sorpresa del moment i la reacció dels participants de la festa Leticia va ser clara: «Quan arribo a casa meva veig que sis o set persones estan escapant pel jardí i quan entro a casa dic, d’aquí no es mou ningú o truco a la policia. Feia 48 hores que on dormien, estaven deambulant per la casa. Quan jo vaig arribar hi havia 10 persones dins i no hi era la persona a qui li havia llogat la casa». La creadora d’‘El salchipapa’ i ‘El polvorrón’ va obligar els presents que l’ajudessin a recol·locar els mobles de la casa, que es trobaven amuntegats en dues habitacions «com si fos un trastero».  

Multes i denúncies

Notícies relacionades

«Buscaré aquesta persona, col·laboraré amb la policia perquè aquesta persona pagui mig milió d’euros. Hi havia 100 persones a casa meva el 31 de desembre i l’1 de gener una barbacoa amb d’altres, va afegir l’exconcursant i guanyadora de ’La casa fuerte’ de 54 anys.

 «Fa 25 anys que treballo per tenir casa meva i és horrible. L’alfombra per llençar, la placa de cocció de la cuina al terra, radiadors fora de lloc... i el llum de vidre de Murano», va descriure Leticia sobre les destrosses de casa seva i va reconèixer que li van robar roba interior, el seu edredó de Versace i els comandaments de la tele. «La web de lloguer no em cobreix res, se’n renta les mans, ja he hagut de pagar 20.00 euros en reparacions. Això sí, ha donat totes les dades a la Guàrdia Civil, que té ja 40 persones identificades a qui els caurà una multa de 500 euros», revelava finalment l’actriu catalana.