VA MORIR FA TRES SETMANES

La model britànica Stella Tennant es va suïcidar, segons la seva família

  • Els seus parents asseguren en un comunicat que tenia «problemes mentals» i que era «incapaç de tirar endavant»

1
Es llegeix en minuts

La model britànica Stella Tennant, estrella de les passarel·les des de la dècada dels noranta que va morir el 22 de desembre als 50 anys, es va suïcidar, segons ha informat la seva família en un comunicat.

«Stella estava malament des de feia un temps. Així que, per a la nostra més profunda tristesa i desesperació, no es va sentir capaç de continuar, malgrat l’amor de les seves persones més pròximes», assegura la nota difosa aquest dijous a la nit a ‘The Daily Telegraph’.

L’aristocràtica model, neta d’Andrew Cavendish, l’onzè duc de Devonshire, i Deborah Mitford, va ser trobada morta a la seva casa de Duns, Escòcia, a vigílies del Nadal.

La família ha fet pública la causa de la mort perquè pensen que és important «crear una consciència social» sobre els problemes de salut mental que amb freqüència es malinterpreten. Així mateix, ha demanat també que es respecti la seva privacitat.

«Era una ànima bonica, estimada per la seva família pròxima i els seus bons amics, una dona sensible i talentosa amb una creativitat, intel·ligència i humor que van commoure molta gent», afegeix el comunicat.

A punt de complir els 50

Tennant va morir el 22 de desembre, cinc dies després de fer 50 anys. La policia va afirmar en aquell moment que la seva mort no es considerava sospitosa.

Notícies relacionades

Escocesa de naixement, Tennant va saltar a la fama a principis de la dècada dels 90, protagonitzant sessions fotogràfiques a les revistes i publicacions més prestigioses, com ‘Vogue’ i ‘Harper’s Bazaar’, entre d’altres, en què va destacar pel seu aspecte androgin. Va ser musa de Karl Lagerfeld.

Es va casar el 1999 amb el fotògraf francès David Lasnet, amb qui va tenir quatre fills, Marcel, Cecily, Jasmine i Iris, d’entre 15 i 22 anys. A l’agost, després de 21 anys de matrimoni es va divorciar de Lasnet.

Temes:

Models