NADONS MEDIÀTICS

2020, un any de ‘baby boom’

  • Són moltes les celebritats que aquest any s’han convertit en mares o han anunciat que ho seran el 2021

2020, un any de ‘baby boom’
3
Es llegeix en minuts

Katy Perry, Rooney Mara, Chiara Ferragni, Gigi Hadid i Eugènia de York són algunes de les celebritats que el 2020 han anunciat la seva pròxima maternitat o bé s’han convertit en mares, en un any de «baby boom» entre les celebritats.

Actrius, cantants, ‘influencers’ i membres de la reialesa han trobat així un motiu per recordar aquest any com a molt especial. Mentre algunes han sortit de comptes durant aquest any, d’altres han aprofitat per anunciar els seus embarassos incipients, i deixar per a la posteritat en xarxes socials els seus posats amb ecografies.

De la parella formada per Rooney Mara i Joaquin Phoenix, que donaven el 27 de setembre la benvinguda al seu primer fill, River –homenatge al germà mort de l’actor–, passant per Leighton Meester (que va saltar a la fama per donar vida a Blair Waldorf a ‘Gossip Girl’, que a l’abril anunciava que esperava el seu segon fill amb l’actor Adam Brody, fins a espanyoles com Paula Echevarría, embarassada del seu segon fill, el primer fruit de la relació amb la seva parella, l’exfutbolista Miguel Torres. Així com la ‘influencer’María Pombo, que aquest diumenge s’ha convertit en mare del seu primer fill, Martín.

El món de la gran pantalla ha estat també marcat per embarassos aquest any, tot i que també el de la reialesa. I és que el passat 25 de setembre, el palau de Buckingham confirmava mitjançant un comunicat oficial l’embaràs d’Eugènia de York, fruit del seu matrimoni amb Jack Brooksbank, dos anys després del seu enllaç al castell de Windsor.

Dins de la noblesa, la peruana Alessandra de Osma i Christian de Hannover, prínceps de Hannover, arribaven al mes de juliol amb una alegria per partida doble, al convertir-se en pares de bessons, un nen anomenat Nicolau i una nena anomenada Sofia.

I al món de les passarel·les, Gigi Hadid, la germana petita del clan Hadid, anunciava aquest agost el seu avançat embaràs juntament amb la seva parella, el cantant Zayn Malik, amb qui porta diversos anys de relació intermitent. Tan sols un mes després, el 24 de setembre, va donar a llum una nena.

Com si d’una moda es tractés, també durant aquest any han anunciat embarassos les seves companyes de passarel·la de la icònica desfilada de Victoria’s Secret, Elsa Hosk i l’holandesa Romee Stijrid, qui a més d’anunciar el seu embaràs per Instagram, va declarar que les dures dietes i entrenaments a què se sotmetia quan desfilava per a la marca de llenceria li van ocasionar problemes de salut que no la van permetre poder quedar-se embarassada anteriorment.

«Viatjava sempre, treballava cada dia, m’alimentava de dietes superrestrictives», explicava a la publicació en la qual donava a conèixer el seu embaràs, que ha arribat a la recta final fa tan sols una setmana, amb el naixement de Mint van Leeuwen.

El nen és fruit de la seva relació amb Laurens van Leeuwen, amb qui surt des de fa més de 10 anys i amb qui pot disfrutar d’una vida més relaxada lluny dels focus.

El món de la música també ha experimentat un «baby boom», protagonitzat per Katy Perry, que va anunciar el seu embaràs, fruit de la seva relació amb l’actor Orlando Bloom, el març passat mitjançant el seu vídeo musical ‘Never worn white’, en el qual la vocalista deixava veure la seva panxa.

Notícies relacionades

Qui va optar per donar la notícia a través d’Instagram va ser Nicky Minaj, amb tres fotografies de la seva panxa que van deslligar els comentaris de benvinguda per part dels seus 120 milions de seguidors, emocionats per la notícia del seu primer fill, amb el seu marit Kenneth Petty.

Precisament a Instagram i, com no podia ser de cap altra forma, han anunciat els seus embarassos algunes de les ‘influencers’ més conegudes del món, com la italiana Chiara Ferragni, que ho va fer mitjançant una foto del seu fill Leo sostenint una ecografia del que serà el seu germà o germana.