TORERO ‘PIRATEJAT’

Francisco Rivera pateix xantatge en les xarxes socials

El fill de Paquirri denuncia una usurpació de personalitat a internet

16 10 2019 Francisco Rivera explica el chantaje que ha sufrido en redes sociales     MADRID  18 (CHANCE) Francisco Rivera nos sorprendia ayer al confesar  a traves de un video en su cuenta de Instagram  que habia sufrido un chantaje a traves de sus redes sociales  El exdiestro contaba  muy afectado  que  antes de que esto se desmadre hablo yo porque quiero decir que estoy siendo victima de una manipulacion brutal   Y es que  como ha desvelado  alguien esta intentando hacerle la vida imposible manipulando conversaciones y haciendole un chantaje al que no ha cedido y que ya ha denunciado     EUROPA ESPANA SOCIEDAD

16 10 2019 Francisco Rivera explica el chantaje que ha sufrido en redes sociales MADRID 18 (CHANCE) Francisco Rivera nos sorprendia ayer al confesar a traves de un video en su cuenta de Instagram que habia sufrido un chantaje a traves de sus redes sociales El exdiestro contaba muy afectado que antes de que esto se desmadre hablo yo porque quiero decir que estoy siendo victima de una manipulacion brutal Y es que como ha desvelado alguien esta intentando hacerle la vida imposible manipulando conversaciones y haciendole un chantaje al que no ha cedido y que ya ha denunciado EUROPA ESPANA SOCIEDAD / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Francisco Rivera ha sorprès propis i estranys confessant, a través d’un vídeo en el seu compte d’Instagram, que havia patit un xantatge a través de les seves xarxes socials. L’exdestre explicava, molt afectat, que «abans que això es desmarxi parlo jo perquè vull dir que estic sent víctima d’una manipulació brutal». I és que, com ha revelat el fill de Paquirri, algú està intentant fer-li la vida impossible manipulant converses i fent-li un xantatge a què no ha cedit i que ja ha denunciat a la policia.

«És una pena; s’han de legislar les xarxes socials. La gent no pot ser immune en les xarxes socials i fer o dir el que vulgui. És un atropellament i ets davant una indefensió brutal. Això és una persona que ha manipulat, els meus coneixements tecnològics són molt limitats, i ha manipulat en el moment en què no s’ha volgut seguir el seu joc. Es denunciarà i a veure on arriba això, però la veritat que és un atropellament i és una barbaritat. I sobretot enviar-ho a gent per fer mal, a la meva filla, és terrible. No sé gaire cosa més», ha declarat el col·laborador d’‘Espejo público’ visiblement enutjat.

Francisco ha confessat que desconeix els motius del xantatge, però no ha dubtat a afirmar que el responsable només pretén perjudicar la seva imatge. «Només vol fer ma, imagino, és l’únic fi que hi trobo. I és una pena que per unes coses o d’altres sempre hagi d’estar a la boca de tothom, és tremend».

Notícies relacionades

Rivera no ha volgut confirmar si la usurpació té alguna cosa a veure amb la batalla judicial que ha emprès contra Isabel Pantoja per les pertinences que el seu pare els va deixar en herència a ell i al seu germà Cayetano, i que la cançonetista reté des de fa més de 30 anys.

«És tremend de veritat. Tot això ens afecta moltíssim a casa, perquè totes aquestes coses, estar tot el dia en la tele, que estiguin tot el dia parlant de tu, opinant sobre tu, sobre el que has dit, sobre el que no has dit, sobre el que diuen que has dit... És complicat», ha dit l’extorero, que espera poder solucionar aviat aquest nou problema.