Taylor Swift alerta els que no compleixen les restriccions pandèmiques

  • En una entrevista per a ‘Entertainment Weekly’, l’estrella del pop parla sobre com viu la crisi sanitària i del seu nou àlbum ‘Folklore’
  • La cantant confessa que ha tingut problemes amb reunions de grups sense mascareta als bars de Lowe Broadway, a Nashville, la seva ciutat natal
dcaminal32259568 foto de la cuenta oficial de instagram de taylor s151228125256

dcaminal32259568 foto de la cuenta oficial de instagram de taylor s151228125256

2
Es llegeix en minuts

Amb motiu de ser nomenada Personatge de l’any d’‘Entertainment Weekly’, Taylor Swift ha concedit una entrevista a la publicació, on alerta aquells que no compleixen les restriccions pandèmiques, advertint-los que «les seves accions imprudents contribuiran al sofriment dels altres i crearan una situació traumàtica als professionals sanitaris».

Tot va començar quan a la cantant, de 30 anys, se li va preguntar què opinava sobre els bars plens de gent a Nashville (Estats Units), la seva ciutat natal. «Esperes que la gent ho respecti i entengui que sortir a la nit no val la pena per l’efecte dòmino que causa», respon amb preocupació la compositora, que a més de protagonitzar la portada de la revista, a les pàgines interiors posa com una autèntica top-model amb dissenys deStella McCartney.

«Òbviament estem veient com molta gent no obre els ulls i no és conscient d’aquesta greu crisi sanitària, cosa que realment és molesta», remarca. «Vull dir, un pensa immediatament en els professionals sanitaris que estan arriscant les seves vides i, sovint, les perden». I reflexiona: «Si surten d’això, si veuen l’altre costat, hi haurà molt trauma que vindrà amb això. Hi haurà coses que van presenciar que mai podran deixar de veure», va afegir. La compositora fins i tot confessa que ella mateixa ha tingut problemes al presenciar reunions de grups de persones sense mascareta als bars de Lower Broadway, a prop d’on resideix.

Durant l’entrevista, la intèrpret parla també sobre una de les seves noves cançons, ‘Epiphany’, on rendeix homenatge al seu avi, que va servir en la primera guerra mundial. Segons afirma, el tema estableix una clara connexió amb les restriccions sanitàries actuals. «Vaig investigar molt sobre el meu avi al començament del confinament pel coronavirus, i ràpidament em vaig adonar que hi ha una situació traumàtica als nostres hospitals, molt similar a la que ell va viure».

Notícies relacionades

Per aquesta raó,Swift, en el seu nou àlbum ‘Folklore’, amb el qual ha presentat un documental de l’íntim procés de gravació, ha volgut retre un homenatge especial als professionals essencials que estan posant en risc la seva salut física i mental en plena pandèmia.

Quant al seu nou treball musical, l’artista assenyala que té «un so diferent per a un moment diferent. «Durant la quarantena la meva imaginació s’ha tornat salvatge i aquest és el resultat dels meus capricis, somnis, pors i reflexions. La pandèmia li ha recordat que res està garantit i ha apostat per innovar.