AMOR A INSTAGRAM

Nagore Robles i Sandra Barneda certifiquen la seva reconciliació

Després d’una discreta ruptura a l’estiu del 2019, la ‘influencer’ basca i la periodista catalana tornen a estar juntes

15 06 2018 Sandra Barneda grita a los cuatro vientos su amor por Nagore Robles confirmando asi su reconciliacion     MADRID  29 (CHANCE) Sandra Barneda ha confirmado  despues de meses de intensos rumores sin confirmacion por parte de las protagonistas  que su reconciliacion con Nagore Robles es un hecho  La presentadora ha elegido el dia del Orgullo Gay  y una romantica foto en la que aparecen besandose para gritar a los cuatro vientos lo enamorada que esta de la colaboradora     EUROPA ESPANA SOCIEDAD

15 06 2018 Sandra Barneda grita a los cuatro vientos su amor por Nagore Robles confirmando asi su reconciliacion MADRID 29 (CHANCE) Sandra Barneda ha confirmado despues de meses de intensos rumores sin confirmacion por parte de las protagonistas que su reconciliacion con Nagore Robles es un hecho La presentadora ha elegido el dia del Orgullo Gay y una romantica foto en la que aparecen besandose para gritar a los cuatro vientos lo enamorada que esta de la colaboradora EUROPA ESPANA SOCIEDAD / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Aquest desastrós any d’incerteses, estranyeses i dubtes hi ha qui ha aconseguit certa estabilitat sentimental enmig del generalitzat caos emocional. És el cas deNagore RoblesiSandra Barnedaque, després de protagonitzar una discreta ruptura a finals de l’estiu del 2019, han reprès la seva relació després de diversos mesos separades.

I és que, després de molts estira-i-arronses, diverses separacions i retrobaments, algunes d’aquestes amb les xarxes socials com a notari, la mediàtica parella està vivint un dels seus moments més dolços i no dubten a intercanviarmissatges romàntics a través del seu compte d’Instagram des que van reprendre la seva apassionada relació el febrer d’aquest any. 

Ara ha sigut el torn deNagoreque, amb una bonica fotografia en la qual es miren felices i il·lusionades envoltades d’altes muntanyes, la col·laboradora de Tele-5 i ‘influencer’ ha definitSandra com: «El meu projecte favorit. La meva companya. La meva sòcia. La meva llar. Aprenent-nos».

Notícies relacionades

Una declaració d’amor en tota regla amb la qual l’assessora del ‘reality’ ‘Mujeres, hombres y viceversa’, i eterna aspirant a presentadora de televisió, publica als quatre vents de les xarxes socials com d’enamorada està deBarnedai el que la periodista significa per a ella.

Relació intermitent NagoreiSandravan iniciar la seva relació sentimental el 2016 i en aquests tres anys de públic amor fins i tot van arribar a parlar de casament. Va ser a finals de l’estiu del 2019 quan els rumors es van fer realitat ila basca de 37 anys i la catalana de 45 anysvan oficialitzar la seva ruptura amistosa, amb custòdia compartida de la gosseta Nash inclosa. Discretes en la seva separació,totes dues es van veure obligades a seguir en contacte, ja que totes dues van continuar treballant en el programa ‘Mujeres, hombres y viceversa’, una com a presentadora i l’altra com a col·laboradora. Una relació laboral que amb el temps ha tornat a ser personal.