PER 26 MILIONS D’EUROS

Ivanka Trump compra a Julio Iglesias una de les seves parcel·les a Miami

  • La filla del president Trump i el seu marit, Jared Kushner, adquireixen un terreny a Indian Creek Island, propietat del cantant
  • El terreny, conegut com el ‘Búnquer del multimilionari’, compta amb 244 metres de platja privada i moll directe al mar
GENTE COMBO JULIO IGLESIAS E IVANKA TRUMP

GENTE COMBO JULIO IGLESIAS E IVANKA TRUMP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ivanka Trump, la filla del president Donald Trumpha comprat una de les parcel·les que posseeixJulio Iglesiasal barri d’Indian Creek Island, a Miami, per la qual ha desemborsat 26 milions d’euros,segons informa el portal Page Six.

El terreny, conegut com el ‘Búnquer del multimilionari’, compta amb 244 metres de platja privada i moll directe al mar. Situat a la badia Biscayne de Miami, l’illa ocupa una mica més de 121 hectàrees.

Notícies relacionades

Aquesta no és l’única propietat que té l’intèrpret a Indian Creek Island, on té diverses parcel·les més. L’illa compta també amb un camp de golf privat que ocupa tot l’interior del terreny, el seu propi cos de policia i una patrulla armada amb barco.

I és que a poques setmanes de la sortida del presidentTrump de la Casa Blanca, la seva filla Ivankai la seva família han triat aquest luxós lloc per instal·lar-se. A més, es dona la circumstància que Indian Creek Island està a poc més d’una hora del club Mar-a-Lago, on planeja viure gran part de l’anyTrump.A més, el germà petit deJared, Joshua,i la seva dona supermodelKarlie Kloss van comprar aquest any una casa de 22 milions de dòlars a Miami abans del naixement del seu primer fill.