COMPLEIX 4 ANYS

Pau Gasol felicita la filla petita de Kobe Bryant

  • El jugador i la seva dona comparteixen una imatge en el seu compte d’Instagram amb la petita que compleix 4 anys
  • «Per molts anys a la nena de quatre anys més guapa, dolça i divertida del món. ¡T’estimem molt BB!», ha escrit al costat de la imatge
GENTE PAU GASOL CON LA HIJA DE KOBE INSTAGRAM

GENTE PAU GASOL CON LA HIJA DE KOBE INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Des queKobe Bryant i Gianna,la seva filla gran van morir el mes de juliol passat en un accident,Pau Gasol, gran amic de l’estrella dels Lakers,va prometre que mai deixaria soles la seva viudaVanessai les seves tres filles, i així ho està complint. El jugador de bàsquet i la seva donaCatherine McDonnellestan constantment per elles i sempre que poden comparteixen temps amb elles i són presents en les dates assenyalades com ‘Halloween’, quan van organitzar una divertida festa temàtica tots junts. 

Ara que la petitaBianka compleix 4 anys, la parella l’ha felicitat amb un bonic missatge que transmet el carinyo que senten per la nena i la seva família.

Notícies relacionades

«¡Som-hi, BB, som-hi! ¡Un, dos, tres, quatre! Per molts anys a la nena més fantàstica, Bianka, ets única i brilles molt fort. Ets increïblement dolça, atrevida, divertida, forta, bonica, enginyosa i intel·ligent. Ets la perfecta combinació entre la teva mama i el teu papa i ets molt estimada. Feliç quart aniversari, princesa,Ellie,Pau Gasoli jo t’estimem molt», ha escritMcdonellal costat d’unes fotos de la nena, que anomenen de manera carinyosa per les seves inicials, BB, en les que apareix jugant molt somrient i també fent-li moixaines a la petita Ellie,la filla de la parella, que està a punt de complir tres mesos.

A més de fer un ‘m’agrada’ al missatge de la seva dona,Gasol també ha volgut fer el seu propi homenatge a la tercera filla del seu amic amb una simpàtica foto en la qual apareix emprovant-se unes xancletes que clarament no són de la seva talla.«Per molts anys a la nena de quatre anys més guapa, dolça i divertida del món. ¡T’estimem molt BB!», ha publicat l’esportista en el seu compte d’Instagram.