ARTISTA EN BLANC

L’espectacular ‘look’ de Chenoa a la final de ‘Tu cara me suena’

La cantant està preparant de nou el seu casament després d’haver de cancel·lar-lo per la pandèmia

L’espectacular ‘look’ de Chenoa a la final de ‘Tu cara me suena’
1
Es llegeix en minuts

Als 45 anys,María Laura Corradini Falomir, més coneguda com aChenoa, està més radiant que mai. La cantant argentina així ho demostra en les seves aparicions en el concurs ‘Tu cara me suena’, on brilla amb llum pròpia amb la seva professionalitat i simpatia. 

Ha sigut precisament a la gala número 13 del famós ‘talent show’ d’Antena 3 –que, per cert, va guanyarNerea Rodríguezamb la seva impecable imitació deRosalía– quanChenoa va protagonitzar un dels seus millors ‘looks’ fins ara. Un ajustadíssim vestit blanc de la firma House of CB Spain, que a la cantant li queda com un guant.Asimètric, amb un pronunciadíssim escot i una silueta tubdigna de les germanesKardashian, que l’ex deDavid Bisbalva combinar amb unsaltíssims ‘stilettos’ de xarol vermellsi unes senzilles joies que destacaven la seva bellesa. Sens dubte, espectacular. El vestit ha sigut un bon assaig per al dia del seu casament, ja que no es pot negar com afavoreix el color blanc aChenoa.

Notícies relacionades

Com molts artistes,Chenoaha hagut de cancel·lar la majoria de concerts previstos per a aquest any 2020, però l’exconcursant de la mítica primera edició d’‘Operación Triunfo’ segueix en plena activitat creativa i acaba de llançar al mercat una col·laboració amb la també ex-OTSoraya Arnelas–‘Rompecabezas’, en la qual una vegada més fa gala de la seva impressionant veu–. 

En l’àmbit personal, la cantant nascuda a Mar del Plata (l’Argentina) està preparant sense presses el casament amb l’uròleg madrileny Miguel Sánchez Encinas,després d’haver de suspendre la data prevista a causa de la pandèmia. Sembla que finalment l’artista ha trobat unaanhelada estabilitat en tots els aspectes de la seva vida , la qual es reflecteix en la brillantor que desprèn en cada una de les seves aparicions.

Temes:

Chenoa