TORNADA ALS SEUS ORÍGENS

Kim Basinger, icona de moda als 67 anys

  • L’actriu posa espectacular per a la firma italiana Miu Miu
  • La guanyadora d’un Oscar ha agraït a Miuccia Prada que hagi comptat amb ella per a aquesta campanya
1
Es llegeix en minuts

Kim Basinger, que el pròxim 8 de desembre bufarà 67 espelmes, s’ha convertit en l’estrella de la campanya «Holiday 2020» de la firma de Miuccia Prada, Miu Miu.

«M’ho he passat molt bé en aquest projecte», ha dit la intèrpret, que ha agraït aMiuccia Pradaque hagi comptat amb ella per a aquest campanya, tot i que no és la primera vegada que l’actriu és imatge de la firma italiana.

La icònica model i actriu, mite sexual dels 90, torna així als seus orígens com a model de Miu Miu 30 anys després de la seva última sessió.

Des de fa anys, la guanyadora d’un Oscar i un Globus d’Or per la seva actuació en ‘L.A Confidential’, es manté allunyada dels focus. De fet, fa anys que no concedeix entrevistes i només se sap d’ella quan forma part de l’elenc d’una pel·lícula. La seva última cinta va ser ‘50 sombras liberadas’ (2018), seqüela de ‘50 sombras de Grey’.

En les diferents imatges, l’actriu posa espectacular, mira seductorament a la càmera i llueix elegant amb un minivestit negre de festa amb lluentons.

Notícies relacionades

La carrera deBasinger en la moda va començar abans de la seva majoria d’edat, als 17 anys. Després de ser escollida Miss Geòrgia,Kimila Ann va començar a introduir-se en la indústria fins a ser rebatejada comKim Basinger,més comercial, i convertir-se en un referent de la passarel·la.

La seva aventura a Hollywood va començar a principis dels 80 al participar en films com ‘Fool For Love’ i el ’ blockbuster Batman’, entre d’altres.