INCLUSIÓ SOCIAL

La Fundació Talita per a nens amb discapacitat intel·lectual presenta el seu calendari solidari

Iván Massagué, Messi, El Mago Pop, Samantha Vallejo-Nájera o Luz Casal, protagonitzen l'anuari

Per a la 19a edició del tradicional almanac s'han recuperat fotografies d'anys anteriors

zentauroepp56043309 04 03 2020 portada de la 19  edici n del calendario solidari201130172649

zentauroepp56043309 04 03 2020 portada de la 19 edici n del calendario solidari201130172649 / FUNDACION TALITA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Talita, d’ajuda a nens i joves amb discapacitat intel·lectual, ha presentat un any més, i ja en van 19, el seu calendari solidari 2021, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre.

A causa de l’actual situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, la Fundació ha decidit que per a aquest any el Calendari Solidari Talita 2021 estigui format per una selecció de fotografies de calendaris d’edicions anteriors, entre el 2011 i el 2019.

Entre la imatges seleccionades hi ha les de Patrick i Samantha Vallejo-Nájera (gener); Pablo i Carlos Sainz (febrer); Gerard i Pep Guardiola (març); Carla i Antonio Díaz-El Mago Pop (abril); Albert i Marc Márquez (maig); Marieta i Bonaventura Clotet (juny); Santi i Ona Carbonell (juliol); Paula i Jordi Hurtado (agost); Albert i Ricky Rubio (setembre); María i Luz Casal (octubre); Laura i Leo Messi (novembre), i Alexandra i els germans Torres (desembre).

Per a la que sí que s’ha fet una fotografia inèdita és per a la portada del calendari, protagonitzada per Ona i Iván Massagué.

Les fotografies són obra dels fotògrafs Ramón Eguiguren, Pablo Palacios, José Irún, Dany Virgili, Marc Virgili, Marc Ubach, Arnau Dalmases, Michele Curel David Barra.

Albert i Marc Márquez, per al mes de maig.

Presentació ‘on-line’

Aquest matí, la Fundació Talita ha presentat el calendari de forma ‘on-line’, i ha fet públic el ‘making of’ de les sessions de fotografia a través dels seus canals a les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter i Youtube, i en la pàgina web de l’entitat.

Notícies relacionades

Com cada any, el calendari es pot aconseguir trucant al telèfon 93 434 43 55 o bé a través de la pàgina web de Talita fent un donatiu de set euros. Com a novetat, el donatiu també pot fer-se a través de Bizum (01044). L’objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar la societat i afavorir la inclusió dels nens i joves amb discapacitat intel·lectual. El calendari també serveix per recaptar fons.

Talita, Fundació Privada atén, ajuda i dona suport a nens i joves amb discapacitat intel·lectual i/o necessitats educatives específiques, perquè desenvolupin al màxim les seves capacitats, i pretén sensibilitzar la societat perquè es visqui la discapacitat amb la normalitat i el respecte necessaris, a fi que aquestes persones s’integrin socialment. Entre els seus objectius hi ha que aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per disfrutar d’una vida personal i professional digna.