NADÓ A LES PORTES

BorjaThyssen i Blanca Cuesta seran pares d'una nena en uns dies

La parella espera el naixement del que serà el cinquè net de Carmen Cervera

thyssen / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Allunyats des de fa temps del focus mediàtic i amb una vida a Andorra molt discreta, Borja Thyssen i Blanca Cuesta estan a punt de donar la benvinguda al seu cinquè fill. Així ho ha anunciat en exclusiva la revista ‘Hola’, que assegura també que el nou membre de la ja nombrosa família és una  nena, la segona de la parella, que a més tenen tres fills nois.

En temps de xarxes socials a tall de tauló de va anunciar, on naixements, casaments, separacions, festejos i altres aventures i desaventures es publiciten diàriament, el fill de Carmen Cervera i la seva dona han aconseguit mantenir en secret aquest embaràs, malgrat que aquest estiu la Blanca va lluir d’una incipient panxeta durant les seves vacances a Eivissa, que va donar peu a algun rumor. Unes especulacions que la parella no va abonar ja que en una de les seves últimes aparicions públiques va assegurar que no es plantejaven tenir més fills.

No obstant, i per a sorpresa d’alguns, la pintora –que aviat farà 46 anys – està embarassada de vuit mesos i mig i, segons la publicació, a mitjans del pròxim mes de desembre donarà la benvinguda al cinquè fill del matrimoni, que l’octubre passat celebrava el seu 13è aniversari de casament, més enamorats, units i residents al país del Pirineu que mai, per allò de la pressió fiscal.

Tres nens i dues nenes

Notícies relacionades

De moment, es desconeix el nom de la que serà la cinquena neta de la Baronessa Thyssen, que se sumarà al Sacha (12 anys), l’Eric (10 anys), l’Enzo (8 anys) i la Kala, única nena de la parella fins al moment i que el pròxim 30 de novembre farà 6 anys. La notícia ve a completar la felicitat del Borja i la Blanca, que en els últims temps han apostat per la discreció que generalment caracteritza l’aristocràcia i l’alta burgesia.

I és que després d’uns anys en què les picabaralles entre Carmen Cervera i el seu fill per l’herència del Marquès Thyssen eren un constant a les portades de la revistes de paper ‘couche’, a la manera d’Isabel Pantoja  i el seu fill Kiko Rivera, ara se suma que el Borja ha pogut tancar els seus problemes judicials. I és que l’Audiència de Madrid desestimava fa uns mesos els recursos presentats per Hisenda i la Fiscalia a la sentència que l’absolia de frau fiscal, per residir a Espanya però tributar a Andorra.