NOVA EMPRENEDORA

Chabeli Iglesias presenta la seva marca de roba per a la llar

La filla de Julio Iglesias i Isabel Presley inicia una nova aventura empresarial

zentauroepp55427337 23 09 2020 chabeli iglesias acaba de lanzar su propia colecc201015171540

zentauroepp55427337 23 09 2020 chabeli iglesias acaba de lanzar su propia colecc201015171540 / EDSON SMITTER EDSON SMITTER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’uns anys allunyada de la vida pública i dedicada, exclusivament, a l’educació dels seus dos fills. Chabeli Iglesias està de tornada. Després de parlar de la seva nova vida amb la revista de capçalera familiar ‘Hola’, ara, Chabeli anuncia una nova faceta professional. I és que la primogènita d’Isabel Preysler  i Julio Iglesias de 49 anys es reinventa llançant-se al món del disseny tèxtil per a la llar.

I és que, tota una capsa de sorpreses, Chabeli es llança a la indústria del disseny després de més de 20 anys al món de la decoració, on ha rehabilitat nombrosos immobles, cases i propietats. Ara afronta una nova etapa llançant la seva nova marca, Chabeli Iglesias by Carmen Borja, com un gran repte i responsabilitat on poder complir el seu gran somni de crear la seva pròpia firma.

Finalitats benèfiques

I ho fa de la mà de l’empresa familiar CarmenBorja, de tradició artesanal i articles de qualitat fabricats a Espanya. La col·lecció Chabeli Iglesias by Carmen Borja s’ha dissenyat a Miami i la distribució i fabricació s’ha desenvolupat a Espanya. Part dels beneficis de les seves vendes es destinaran a diferents finalitats benèfiques.

Notícies relacionades

La col·lecció està inspirada en la naturalesa i disposa de roba de llit, bany i taula, per anar incorporant posteriorment pijames i aromes per a la llar, entre altres articles. Els diferents articles han sigut realitzats en fibres nobles, cotons merceritzats, llins, xenilles i setins, en tons blancs, pedra, grisos, blancs i torrats.

Casada des del 2001 amb  Christian Fernando AltabaChabeli és mare de dos nens, Alejandro, de18 anysSofía, de 8. La filla de Julio Iglesias resideix habitualment a Miami al costat de la seva família.