'LOOK' DELS 70

Iggy Pop protagonitza la nova campanya de Gucci

Els rapers A$AP Rocky i Tyler The Creator acompanyen el roquer en la proposta del dissenyador italià Alessandro Michele

zentauroepp55191882 gente gucci instagram200930175806

zentauroepp55191882 gente gucci instagram200930175806

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els rapers A$AP RockyTyler The Creator i el roquer Iggy Pop són els protagonistes de la nova campanya de Gucci, en la qual s’han presentat atrevides peces a mida amb diferents i acolorits patrons creades pel dissenyador italià Alessandro Michele.

«Estrelles de rock a casa», així ha titulat Gucci la seva nova campanya publicitària a Instagram, unes imatges fetes pel cineasta Harmony Korine en una mansió de la cost oest dels Estats Units amb la cançó ‘Supernature’ de Cerrone (1977) com a banda sonora.

Excèntrics i divertits es mostren el trio d’artistes, que posen en un ambient dels setanta entre espaguetis i aus exòtiques com cacatues i lloros, però també se’ls veu ballar i disfrutar d’un moment de relax en una gran sala amb vista a un jardí.

 Al llarg del vídeo, d’un minut i mig, i diverses fotografies es descobreix la nova col·lecció de Michele, un dissenyador que adora els estampats extravagants i que s’ha recreat amb els patrons dels 50 i els 60.

Sorprèn Iggy Pop, un vers solt que no entén de regles, amb un vestit de jaqueta estampat amb motius de lleopard i descalç.

Notícies relacionades

Els rapers, A$AP Rocky i Tyler The Creator apareixen amb armilles de punt, pantalons ajustats, barrets, corbates, ulleres i rellotges, peces i accessoris amb aquesta estètica retro que tant caracteritza el director creatiu. També es veu una sastreria de tres peces amb botonadura simple, americanes amb solapes mida XXL i d’estampats «vintage» i elevats conjunts en tons tardorals.

Una col·lecció que ha sigut molt aplaudida a les xarxes socials. «Alessandro Michele estàs tocat per Déu, gràcies per portar tanta bellesa al món», ha escrit el dissenyador Robber Rodríguez.

Temes:

Moda Instagram