PLANTA DE CARA ALS «MALINTENCIONATS RUMORS»

La dona de Jackman ironitza: «Hugh és gai des de fa anys»

Deborra-Lee Furness respon amb broma als que especulen sobre l'homosexualitat de l'actor australià

undefined24828488 hugh jackman  c  and wife deborra lee furness  r  before fli200930182604

undefined24828488 hugh jackman c and wife deborra lee furness r before fli200930182604 / STAN HONDA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness fa 24 anys que estan junts i formen una de les parelles més estables de Hollywood. Es van conèixer el 1995 mentre treballaven en la sèrie de televisió australiana ‘Correlli’, un any més tard van contraure matrimoni i des d’aleshores viuen feliços amb els seus dos fills adoptats, Oscar Ava.

No obstant, d’un temps ençà, la parella és objecte de crítiques sobre la presumpta homosexualitat de l’actor, així com comentaris de mal gust sobre la diferència d’edat de la parella, l’intèrpret és 13 anys més jove.

Per això, la dona del protagonista de ‘Lobezno’ ha volgut respondre contundentment als «malintencionats» rumors sobre la sexualitat del seu marit.  «Llegeixo algunes d’aquestes revistes i són tan mesquines», va dir Furness en el programa de televisió australià ‘Anh’s Brush With Fame’. «Espero que la gent s’adoni que tot és inventat», sosté, i afegeix: «Són comentaris que neixen de la maldat i és millor no fer-ne cas, però en ocasions dolen i fan mal».   

L’actriu, fins i tot va fer broma assegurant que «Hugh ha sigut gai durant molts anys. Jo també era gai quan vaig fer la pel·lícula ‘Shame’ el 1988. Per això es van sorprendre tots molt quan ens vam casar».

Notícies relacionades

Però, bromes a part, Furness va assenyalar com pot ser d’«equivocat promoure falses narratives com aquesta». «És com si algú digués a Elton John: “Oh, ets heterosexual.” Estic segura que s’enfadaria», va sentenciar.

Jackman, de 51 anys, ja va abordar fa anys les especulacions sobre la seva sexualitat. El 2013, el protagonista d’‘El gran showman’ va admetre que els rumors havien afectat la seva parella. «És una cosa que li molesta», va dir a ‘The Hollywood Reporter’, mentre donava la culpa a internet. «¡Està per tot arreu!», va exclamar.

Temes:

Hugh Jackman