'CELEBRITY' BIO

David Beckham vendrà la seva pròpia mel orgànica

L'exfutbolista es va aficionar a l'apicultura durant la quarantena i es va posar a criar abelles a la seva finca campestre de Cotswolds

beckham / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Beckham ha passat gran part dels últims mesos retirat amb la seva família a la seva casa de Cotswolds, una finca campestre valorada en més de sis milions de lliures, a menys de dues hores de distància de Londres i amb un impressionant paisatge verd amb bonics poblets on el temps sembla haver-se aturat. Durant el confinament, l’exfutbolista, de 45 anys, s’ha ha fet amant de les abelles en aquest bucòlic lloc.

En aquest temps, no només els ha construït els seus propis ruscos al seu jardí, sinó que també ho ha mostrat en algun vídeo a Instagram. Ara, a més sembla estar disposat a embarcar-se en un nou projecte empresarial. A més dels seus negocis en el món de la moda i de la publicitat, el marit de Victoria Beckham està decidit a apostar pel món de l’apicultura. I hi ha involucrat tota la seva família.

Anys enrere, l’excapità d’Anglaterra ja va comercialitzar la seva pròpia ginebra i és el fundador i gerent del club de futbol Inter de Miami

Ara, sembla estar decidit a rendibilitzar la mel orgànica que produeixen les abelles de la seva finca. A diverses fotos que ha compartit a les xarxes socials se’l pot veure a ell, com a la resta de la seva família, vestida amb els vestits d’apicultor. 

Notícies relacionades

En una altra, es pot veure la seva amiga Helen ajudant-lo a buscar l’abella reina.

Segons ‘The Sun’, Beckham tindria ja fins a tres noms possibles per a la seva marca de mel: D Bee, Seven Honeis i Goldenbees. El tabloide explica que Beckham ja s’ha reunit amb els seus representants per buscar possibles distribuïdors i fabricants. «L’apicultura va començar com un passatemps divertit a l’inici de la quarantena, però ara David s’hi ha obsessionat una mica», comenta una font al ‘The Sun’, que rebla: «Ho troba un antídot total per a la seva boja vida a Londres i Miami».