REAPAREGUT

Albert Rivera: «Ara que canvio bolquers no llegeixo tant internet»

L'exlíder de Ciutadans presenta 'Un ciudadano libre'

lmmarco55052540 el expresidente de ciudadanos albert rivera durante la prese200922163037

lmmarco55052540 el expresidente de ciudadanos albert rivera durante la prese200922163037 / Oscar J Barroso

1
Es llegeix en minuts

Albert Rivera ha tornat a la vida pública després de convertir-se a primers de juny en pare, amb la cantant Malú, de la seva primera filla en comú, Lucía. L’exlíder de Ciutadans ha pogut per fi, perquè ho anava a fer per Sant Jordi, presentar el seu llibre ‘Un ciudadano libre’ (Espasa), en què, entre altres coses, relata com va viure els mesos previs als comicis en què Ciutadans va passar de 57 escons al Congrés a 10. Aquests dies el veurem fent bolos en diversos programes de televisió.

Rivera ha ofert una roda de premsa a la Casa América, a Madrid, que ha afirmat que la debacle que va patir el partit en les eleccions generals del novembre passat no va ser per haver-se negat durant mesos a pactar amb Pedro Sánchez, sinó per oferir-li un acord in extremis i per no haver explicat millor als votants que el líder del PSOE mai va voler un pacte amb Cs.

Qüestions polítiques al marge, ha assegurat, malgrat no voler tractar temes personals: «Ara que canvio bolquers no tinc tant temps per llegir internet i estar tan al dia de l’actualitat». L’expolític sí que ha relatat amb total naturalitat que la nena «dorm vuit hores seguides des del segon mes». Curiós, perquè els nadons de mesos es desperten cada tres hores per alimentar-se.

Notícies relacionades

Després de la presentació i firmar el llibre a algun dels seus incondicionals, Albert Rivera ha preferit no revelar com es troba Malú diversos dies després de tenir un fort dolor a causa d’una hèrnia discal. La neboda de Paco de Lucía va sortir al pas el cap de setmana passat dels rumors sobre el seu estat i va assegurar que havia acudit a l’hospital amb un fort dolor a l’esquena, però que els metges només li havien planificat repòs, no un pas urgent pel quiròfan.

Quatre mesos després d’abandonar la política per la patacada de Ciutadans el 10-N, Albert Rivera va donar la sorpresa a l’anunciar que es reincorporava a l’empresa privada. Fitxava com a president executiu del bufet Martínez-Echevarría Abogados.

Temes:

Albert Rivera