ANUNCI A LES XARXES

Pau Gasol i Cat McDonnell ja són pares

El jugador homenatja Kobe Bryant amb el nom de la seva primera filla

pau-gasol-anuncia-el-nacimiento-de-su-hija

pau-gasol-anuncia-el-nacimiento-de-su-hija

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pau Gasol i Catherine McDonnell ya són pares. La seva primera filla, Elisabet Gianna, va néixer el 10 de setembre, però la parella no ho ha comunicat fins fa escasses hores. Emocionats, tant el jugador de bàsquet com la seva dona han anunciat el naixement de la petita a través de les xarxes socials.

Gasol, feliç, ha compartit la gran notícia en el seu compte d'Instagram i a més ha revelat el nom triat per a la seva filla: «La nostra petita ja està amb nosaltres! Tot ha anat molt bé i no podem ser més feliços!! Elisabet Gianna Gasol, un nom amb molt significat per a la nostra preciosa filla!!»

I és que el català, amic íntim de Kobe Bryant  -que va morir tràgicament en un accident d'helicòpter el passat 26 de gener amb la seva filla Gianna- ha rendit homenatge a l'estrella del bàsquet posant-li a la nena el segon nom de Gianna. A més, ja ha transcendit que la padrina de la petita será Vanessa, vídua de Bryant.

Tant Pau com la seva dona han compartit les mateixes fotografies de la seva petita Elisabet. En la primera, les seves mans apareixen agafant la de la seva primera filla, mentre que en la segona tots tres són feliços a l'hospital poc després del naixement de la nena.

Notícies relacionades

Catherine, feliç, ha revelat a la seva publicació un altre detall sobre el naixement del seu nadó i per què es diu Elisabet: «Elisabet Gianna Gasol es va unir a la nostra família el 10 de setembre del 2020, en un dia molt especial, l'aniversari número 100 de la seva besàvia Elizabeth i el segon aniversari de compromís dels seus pares. Ja estem molt enamorats de la nostra dolça Ellie».

Ellie, com així l'anomenen de manera carinyosa els seus famosos pares, completa la felicitat de Pau Gasol i Cat McDonnell, que cinc anys després d'iniciar la seva relació i quan acaben de celebrar el seu primer aniversari de casament, compleixen el seu somni de convertir-se en pares i ja tenen la petita Elisabet Gianna a casa.