22 set 2020

Anar al contingut

SETMANA DE LA MODA CATALANA

Menchén Tomàs dona el tret de sortida a la passarel·la 080

Júlia G. Escribà, All That She Loves i Mans han presentat les seves propostes en versió digital

Mireya Roca

Menchén Tomàs dona el tret de sortida a la passarel·la 080
Menchén Tomàs dona el tret de sortida a la passarel·la 080

/

La firma Menchén Tomàs, fundada fa 25 anys pels dissenyadors Olga R. Menchén i Francesc Grau Tomàs, ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, una edició en format digital com a mesura de precaució contra la Covid.

Durant aquesta setmana, les col·leccions es presentaran en format ‘fashion show films’, petites pel·lícules registrades en diferents localitzacions del recinte modernista de l’Hospital Sant Pau, que es podran seguir a través de 080 TV i des de la web www. 080barcelonafashion.cat.

Moda i art s’uneixen en ‘Reflexos’, la proposta estival de Menchén Tomàs. Una col·lecció exquisida en la qual el vestit ha brillat en tota la seva esplendor amb un tall depurat. La sensualitat i el moviment s’han fusionat amb matisos atemporals, teixits sedosos i colors purs com verd, morat, taronja i blau.

Per la seva part, Júlia G. Escribà ha debutat aquest dilluns a la passarel·la catalana amb la col·lecció ‘JGE Future Term’. La dissenyadora, de 20 anys, ha presentat la seva primera col·lecció termoreguladora amb una tecnologia desenvolupada per a la NASA que compta amb el ‘Certified Space Technology’ de la Fundació Espacial nord-americana.

Tecnologia termoreguladora

La jove barcelonina, que continua estudiant la seva carrera de Disseny de Moda a la Llotja de Barcelona, ha apostat per dissenys urbans, neutres, de línia recta i extremadament còmoda.

La majoria dels patrons unisex s’han confeccionat en cotó i s’adapten al microclima del cos gràcies a la tecnologia PCM Phase Change Materials.  A més, aquest interessant projecte que fusiona moda i tecnologia té un pla de comercialització que acosta els teixits intel·ligents de manera real als usuaris.

Júlia G Escribà is a thermoregulating brand with a technology that was developed for NASA. It is one of the first collections to explori the application of this patent, which is called Outlast®️, in urban fashion. This technology makes clothes adapt to the skin’s microclimate that your bodi needs! Discover visqui in juliagescriba.com �� Júlia G Escribà és una marca de roba termoreguladora amb una tecnología que va ser creada per a la NASA. És una de les primeres col·leccions en explorar l’aplicación d’aquesta patent, anomenada Outlast®️, en moda urbana. Aquesta tecnología fa que la roba s’adapti al microclima de la pell que el teu cos necessita! Descobreix más en juliagescriba.com �� Júlia G Escribà és una marca de roba termoreguladora amb una tecnològia que va ser creada per a la NASA. És una de els primeres col·leccions en explorar l’aplicació d’aquesta patent, anomenada Outlast®️, en moda urbana. Aquesta tecnològia fa que la roba s’adapti al microclima de la pell que el teu cos necessita! Descobreix més a juliagescriba.com �� #JúliaGEscribà #undressyourmind #DigitalEdition #080barcelonafashion #JGEFutureTerm #juliagescriba #nasa #futureishere #sustainablebrand #newfuturefashiondesignbrand #barcelona #tokyo #seúl #hongkong #berlin #london #newyork

Una publicació compartida de  Júlia G Escribà (@juliagescriba) el 

El tercer ‘fashion show film’ d’aquesta primera jornada de la passarel·la 080 ha anat a càrrec de Clara Esteve, creadora d’All That She Loves (ATSL), firma especialitzada en ‘swimwear & intimates’.

Per al pròxim estiu, ATSL suggereix un enginyós joc de peces perfectament complementades. Els màxims exponents són biquinis, ‘tops’, mones, jaquetes amb caputxa, ‘shorts’ i mallots confeccionats a base de materials orgànics en tons clars com el ‘nude’, el rosa empolsat, el gris, el llima i el blau gel. El ‘tie dye’, emblema de la marca, aporta vistosos ‘monolooks’.

Mans, la reconeguda firma de sastreria per a home del sevillà Jaime Álvarez, ha tornat a la 080 després d’haver desfilat a Madrid i ho ha fet per la porta gran. La seva col·lecció merament artesanal està inspirada en la singular estètica del fotògraf nord-americà Slim Aarons