A TWITTER

Pérez-Reverte ensenya la seva mà ensangonada després d'un accident al seu barco

La lesió s'ha produït quan navegava cap a la seva ciutat natal, Cartagena

49912617 59

49912617 59 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

L’escriptor, periodista i membre de la Real Academia Española Arturo Pérez-Reverte ha tingut un accident mentre navegava amb barco i ha compartit a Twitter una foto de la seva mà totalment ensangonada i amb una ferida seriosa al dit del mig.

«Conclusió, sense importar els anys de mar que portis maniobrant: mantén els dits lluny dels escots quan estigui funcionant un ‘winche’ elèctric», ha escrit en un missatge que han tuitejat més d’un milió de persones.

Notícies relacionades

El pare d’Alatristre, nascut a Cartagena fa 68 anys, acostuma a llançar-se a la mar durant llargues temporades mentre prepara una pròxima novel·la. Però aquesta vegada sembla que una maniobra a bord li ha jugat una mala passada i ho ha acabat pagant la seva mà esquerra. Si bé per la foto no s’endevina la gravetat de la lesió, el cert és que ha sagnat abundantment. 

No obstant, Pérez-Reverte ha prosseguit sense problemes amb la seva travessia fins a Cartagena, on s’ha trobat una fortificació del segle XVIII. Al no veure cap bandera al pal, l’escriptor d’‘Una historia de España’, que no té pèls a la llengua, ha criticat la qüestió: «Potser es tracta de no ofendre els transeünts», s’ha obstinat. Geni i figura.