EXCONVIVÈNCIA EN TRÀMIT

Alejandro Sanz i Raquel Perera firmen un «satisfactori» acord de divorci

La parella es va separar de manera amistosa el 2019 després de set anys de matrimoni

Alejandro Sanz i Raquel Perera firmen un «satisfactori» acord de divorci
1
Es llegeix en minuts
El PERIÓDICO

Alejandro Sanz i Raquel Perera han arribat a «un acord de divorci totalment satisfactori» per a les dues parts, segons han informat a Efe els advocats del cantant, que no han donat detalls del conveni. L’exmatrimoni ha firmat un document que certifica que ja no són marit i muller, aconseguint arribar a un acord que ratificaran el 3 de setembre, segons explica la revista ‘¡Hola!’. L’empresària hauria decidit cedir i tornar a Espanya perquè els petits puguin gaudir amb total flexibilitat dels seus dos progenitors. 

Sanz i Perera es van casar el 2012 a la finca del cantant de Jarandilla de la Vera (Càceres) després de cinc anys de relació i quan ja havia nascut el seu fill Dylan (2011).

El 2014 va néixer la seva segona filla, l’Alma, la quarta per a Sanz, que ja tenia la Manuela, nascuda el  2001 durant el seu primer matrimoni, amb la model mexicana Jaydy Michel, i l’Alexander (2003), de la seva relació amb la dissenyadora porto-riquenya Valeria Rivera.

Separació el 2019

Alejandro Sanz i Raquel Perera –que va ser l’assistent personal del cantant– van anunciar la seva separació el juliol del 2019 mitjançant un missatge conjunt a les xarxes socials, amb una foto d’ells amb els seus fills, rodejats de bombolles, i aquest missatge:

«Som una família i sempre ho serem. Vam decidir estimar-nos per sempre i així serà. L’etern té la complexitat i l’avantatge de transformar les maneres d’estimar-se en altres direccions, sense destruir l’afecte, la lleialtat i la responsabilitat conjunta sobre els nostres fills. La nostra família està per sobre de qualsevol cosa...és diversa i bonica, com la vida, i així es mantindrà. El món canvia, nosaltres també, sempre amorosament».

Notícies relacionades

Poc després Sanz va confirmar la seva relació amb l’artista cubana Rachel Valdés, a través del seu compte d’Instagram.

Mentrestant, es va iniciar el procés de divorci de Raquel Perera, amb demandes interposades per ella a Madrid i pel cantant a Miami, que ha culminat amb l’acord anunciat avui pels advocats, que també han demanat «respecte» per a la intimitat dels seus respectius clients.