EXCONVIVÈNCIA EN TRÀMIT

Alejandro Sanz i Raquel Perera firmen un «satisfactori» acord de divorci

La parella es va separar de manera amistosa el 2019 després de set anys de matrimoni

zentauroepp54459828 gente 12 08 2020 alejandro sanz y raquel perera200812165610

zentauroepp54459828 gente 12 08 2020 alejandro sanz y raquel perera200812165610

1
Es llegeix en minuts
El PERIÓDICO

Alejandro Sanz i Raquel Perera han arribat a «un acord de divorci totalment satisfactori» per a les dues parts, segons han informat a Efe els advocats del cantant, que no han donat detalls del conveni. L’exmatrimoni ha firmat un document que certifica que ja no són marit i muller, aconseguint arribar a un acord que ratificaran el 3 de setembre, segons explica la revista ‘¡Hola!’. L’empresària hauria decidit cedir i tornar a Espanya perquè els petits puguin gaudir amb total flexibilitat dels seus dos progenitors. 

Sanz i Perera es van casar el 2012 a la finca del cantant de Jarandilla de la Vera (Càceres) després de cinc anys de relació i quan ja havia nascut el seu fill Dylan (2011).

El 2014 va néixer la seva segona filla, l’Alma, la quarta per a Sanz, que ja tenia la Manuela, nascuda el  2001 durant el seu primer matrimoni, amb la model mexicana Jaydy Michel, i l’Alexander (2003), de la seva relació amb la dissenyadora porto-riquenya Valeria Rivera.

Separació el 2019

Alejandro Sanz i Raquel Perera –que va ser l’assistent personal del cantant– van anunciar la seva separació el juliol del 2019 mitjançant un missatge conjunt a les xarxes socials, amb una foto d’ells amb els seus fills, rodejats de bombolles, i aquest missatge:

«Som una família i sempre ho serem. Vam decidir estimar-nos per sempre i així serà. L’etern té la complexitat i l’avantatge de transformar les maneres d’estimar-se en altres direccions, sense destruir l’afecte, la lleialtat i la responsabilitat conjunta sobre els nostres fills. La nostra família està per sobre de qualsevol cosa...és diversa i bonica, com la vida, i així es mantindrà. El món canvia, nosaltres també, sempre amorosament».

Notícies relacionades

Poc després Sanz va confirmar la seva relació amb l’artista cubana Rachel Valdés, a través del seu compte d’Instagram.

Mentrestant, es va iniciar el procés de divorci de Raquel Perera, amb demandes interposades per ella a Madrid i pel cantant a Miami, que ha culminat amb l’acord anunciat avui pels advocats, que també han demanat «respecte» per a la intimitat dels seus respectius clients.