SOLTER COBEJAT

La model alemanya Nicole Poturalski, la nova nòvia de Brad Pitt

La parella està de vacances al castell que l'actor té al sud de França

zentauroepp54660260 combo brad pitt nicole poturalski200827142535

zentauroepp54660260 combo brad pitt nicole poturalski200827142535

2
Es llegeix en minuts

Sembla que ara sí, que aquesta vegada és la bona. Després de diverses suposades relacions amb les actrius Siena MillerCharlize Theron i Alia Shawkat i quatre anys després de la seva separació amb Angelina Jolie, Brad Pitt ja té nòvia oficial. Es tracta de l’alemanya Nicole Poturalski. L’actor, de 56 anys, i la model, de 27, van ser vistos dimecres, 26 d’agost, a l’aeroport francès de Le Bourget, als afores de París. La relació, avançada per diversos mitjans nord-americans, ha sigut confirmada per un portaveu de l’actor: «S’estan veient, estan disfrutant d’unes vacances junts», va aclarir en una nota de premsa.

Pitt i Poturalski es van trobar a l’aeroport Charles de Gaulle de París i ja junts es van dirigir al castell que l’actor té a la Provença, una espectacular propietat de 35 habitacions, spa, jacuzzi, gimnasos individuals, un llac, una piscina i una vinya de 35 hectàrees i un celler que elabora vins blancs i rosats. Château Miraval, al poble de Correns, va ser el lloc on Pitt  i Angelina Jolie es van casar el 2014 i que la llavors parella va comprar per 67 milions de dòlars (uns 68 milions d’euros), i que també ha sigut motiu de litigi en el divorci entre Brad i Jolie.

Pistes a Instagram

De moment es desconeixen els detalls de la relació, on i quan es van conèixer, però pel que sembla ja han passat diversos dies junts aquest estiu i en els últims mesos Nicole s’havia mostrat una mica enigmàtica al seu compte d’Instagram fent referència al seu «amor» i la seva «mitja taronja». «Trobant a faltar els meus passejos amb el meu amor», va escriure al costat d’una foto d’ella caminant pels carrers de Los Angeles el febrer passat. Però res feia sospitar que aquest ‘amor’ fos el popular i cobejat actor nord-americà,

Les vacances romàntiques de la parella arriben al mig de l’etern litigi que mantenen Pitt i l’actriu de 45 anys per la custòdia dels seus sis fills en comú –Maddox, de 19 anys; Pax, de 16; Zahara, de 15; Shiloh, de 14; i els bessons Knox Vivienne de 12 anys–, des que es divorciessin legalment l’abril del 2019, tot i que la separació es va produir el 2016.

 

Model internacional

Notícies relacionades

Nicole Poturalski és una model alemanya d’ascendència polonesa nascuda a la ciutat de Bergkamen, a l’oest d’Alemanya, que ha desenvolupat la seva carrera professional a Nova York, París i Milà. Portada de nombroses revistes de moda, com ‘Cosmopolitan’, ‘Elle’ i ‘Marie Claire’, Nicole és una de les maniquins favorites de la dissenyadora britànica Vivienne Westwood

 Descoberta per una cercatalents als 13 anys a Disneyland París, Nicole va abandonar la seva idea de convertir-se en biòloga marina per dedicar-se de ple a la passarel·la de la mà de famoses agències de models de Nova York i Los Angeles. La jove nòvia de Brad Pitt, coneguda al món de la passarel·la com a Nico, és mare soltera d’un nen petit, Emil, parla cinc idiomes, té més de 100.000 seguidors a Instagram i ha fundat una oenagé per a l’estudi i la protecció dels taurons.