Alejandro Sanz i Raquel Parera: divorci tempestuós

El cantant s'enfronta a les demandes de la seva exdona

zentauroepp54393712 29 01 2020 alejandro sanz muestra el incre ble parecido que 200812112658

zentauroepp54393712 29 01 2020 alejandro sanz muestra el incre ble parecido que 200812112658 / EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El divorci d’Alejandro Sanz, de 51 anys, i Raquel Parera, de 45 anys, no serà un camí de roses. L’any passat van anunciar la seva separació amb un missatge: «Som una família i sempre ho serem. Vam decidir estimar-nos per sempre i així serà». Però al setembre està previst que el procés arribi als jutjats, després de diversos ajornaments a causa de la pandèmia. Això sí, tot apunta que serà tempestuós. Ell és a Madrid i ella a Miami, amb els dos fills que va tenir amb l’artista, el Dylan i l’Alma, que tenen 9 i 6 anys. Com recull ‘El País’ també es desconeix on serà la primera audiència, si a Espanya o als Estats Units. I és que l’abril passat, Sanz va presentar una demanda de divorci als jutjats de Pozuelo de Alarcón, a Madrid. Un moviment a què Perera va respondre amb una altra demanda al maig, però a Miami, on van conviure abans de separar-se.

El principal escull, és clar, és l’econòmic. Ella reclama 40.000 euros i ell n’ofereix 15.000. Segons el mitjà mexicà ‘Ventaneando’ que va tenir accés a la demanda, l’empresària exigeix al seu exmarit una pensió per als seus fills, a més de diners per a despeses escolars, viatges, classes de reforç, campaments, assegurances mèdiques i dentals... Per això demana un pagament retroactiu des del juliol del 2019, considerant que l’artista no ha pagat prou durant aquest any. Això implicaria uns 40.000 euros al mes.

A més Perera sol·licita per a ella una assegurança de vida de què sigui l’única beneficiària i una pensió, per la seva dedicació i la seva «contribució i ajuda a l’èxit professional, al reorganitzar les seves companyies i amb el seu sacrifici personal» i que estigui conforme amb el nivell de vida que ha tingut durant aquesta dècada, així com una repartició equitativa dels béns obtinguts durant els 12 anys junts, set com a matrimoni després del seu casament a la finca extremenya que té el cantant. La seva argumentació és que va deixar de banda la seva vida personal per contribuir a l’economia familiar, criar els seus fills i fer que les empreses del músic prosperessin. De fet, afirma que va ser presidenta durant anys de Gazul Producciones, principal companyia de Sanz, sense tenir un sou.

 

Segons la revista ‘Hoy Corazón’, l’exparella de Sanz s’ha mudat recentment a un xalet a Hibiscus Island, un luxós barri ubicat en una illa artificial en què ella i la seva família disposen de seguretat les 24 hores del dia. D’aquesta manera, Perera ha abandonat definitivament el domicili que compartia amb el cantant i pel lloguer del qual pagaven uns 15.000 euros mensuals.

Notícies relacionades

El futur del Dylan i l’Alma també es dirimirà al setembre els jutjats. Al principi les dues parts van coincidir a mantenir una custòdia compartida. No obstant, Perera ha demanat que es modifiqui perquè, segons ella, l’artista només ha vist els seus fills en cinc ocasions des que van anunciar la seva separació l’estiu passat. Els compromisos laborals de Sanz li impedeixen viatjar més sovint a Miami. De fet, el confinament l’ha passat a Madrid, al costat de la seva actual parella, l’artista plàstica cubana Rachel Valdés. Aquesta última relació del cantant es va conèixer poc després de fer-se pública la separació entre Sanz i Perera.

Després del seu concert sorpresa a Madrid, a principis de juliol Alejandro Sanz va rebre un homenatge en la capital, on va ser reconegut per la seva trajectòria al món de la música i pel vincle que guarda amb la ciutat que el va veure néixer i créixer des dels seus inicis com a artista. En aquest acte l’artista va estar acompanyat per la seva filla Manuela, fruit de la seva relació amb la model mexicana Jady Michel, i de Rachel Valdés.