CANTANT SUSPICAÇ

Indignació contra Miguel Bosé per no acudir a la mani antimascaretes que va encoratjar

El cantant va animar a acudir a la concentració de Madrid

undefined54351780 21 07 2020 miguel bos  ha ganado bastante peso desde que le 200804120158

undefined54351780 21 07 2020 miguel bos ha ganado bastante peso desde que le 200804120158 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Molta gent es pregunta què està passant amb Miguel Bosé, que diumenge no va anar a la manifestació a Madrid a la qual va animar a participar en contra de les mesures sanitàries per la gestió de la Covid-19. «Quin valent. Es va quedar a la seva casa de Somosaguas esperant que la gent es contagiés», és algun dels molts comentaris que es poden llegir a les xarxes.

Notícies relacionades

L’artista, la mare del qual, Lucía Bosé, va morir a conseqüència de la malaltia, ha mostrat en diverses ocasions el seu desacord amb les mesures imposades pel Govern contra l’expansió del coronavirus. Una de les normes que el cantant més ha criticat és la de l’ús obligatori de mascareta, motiu pel qual diumenge passat va animar que la gent anés a la manifestació convocada a Madrid en contra d’aquesta mesura. No obstant, ningú el va veure entre els assistents que van anar a la plaça de Colón, sense respectar la distància social ni, per descomptat, l’ús de mascareta.

Aspecte desmillorat

L’absència del cantant, que passa aquestes setmanes a la seva casa de Somosaguas amb els seus fills, on se l’ha vist amb aspecte desmillorat en alguna sortida a fer la compra, ha provocat una onada d’indignació a les xarxes socials, on aquest dilluns es continuen llegint dures crítiques. Bosé considera que el president del Govern s’ha aliat amb Bill Gates per desenvolupar un pla «macabre i supremacista» basat en la «dominació» de la població mitjançant el 5G i el mal ús de les vacunes contra la Covid-19. 

Temes:

Miguel Bosé