CONFESSIONS D'ARTISTA

Paris Jackson, sexualitat sense embuts

La filla de Michael Jackson trenca amb el seu nòvio després de dos anys de relació

La jove parla de la mort del seu pare i de la seva sexualitat sense etiquetes en un documental

zentauroepp54394049 descripci n   paris jackson and gabriel glenn in west hollyw200807141941

zentauroepp54394049 descripci n paris jackson and gabriel glenn in west hollyw200807141941

3
Es llegeix en minuts
JOAN MALDONADO

No està resultant especialment plàcida la vida emocional de Paris Jackson, la filla de 22 anys de Michael Jackson, des que als 11 anys va perdre el seu pare per una parada cardiorespiratòria provocada per una intoxicació de l’anestèsic propofol, i tot l’enrenou mediàtic i social que va provocar la mort del rei del pop.

A la seva depressió, addiccions i intents de suïcidis d’aquests anys, ara Paris  ha sumat una nova ensopegada del cor. Fa uns dies anunciava la ruptura amb el seu actual nòvio, el músic Grabiel Gleen, mentre estrenava a Facebook Watch, ‘Sin filtros’, una docusèrie en què la jove parla obertament sobre la seva sexualitat i les conseqüències emocionals de la mort del seu pare. Gabriel també està ficat en el projecte.

La relació amb Gabriel ha durat uns dos anys, en què tots dos han compartit vida i projecte musical amb la creació de The Soundflowers, un duo de música folk intimista, de sons acústics i aires hippies, que ha resultat d’escàs recorregut. «És una mica d’això i una mica d’allò. No hi ha gèneres», deia la jove parella en el seu debut a Los Angeles l’abril del 2019 i al qual van assistir la seva mare, Debbie Rowe (que finalment ha reconegut que ella i el seu germà no són fills biològics de Michael Jackson); el seu padrí, Macaulay Culkin, i el seu germà Prince.

 

Una ruptura que no li serà difícil de superar tenint en compte que es declarava molt enamorada de Gabriel a Instagram fa uns mesos amb fotos del seu nòvio i frases com «El meu muso, el meu vici, l’amor de la meva vida».  Tot i que potser li resulta una mica més fàcil de portar que el xoc que li va produir l’emissió del documental ‘Leaving Neverland’ (HBO), en el qual dos homes acusen Michael  Jacson d’abusar sexualment repetidament d’ells quan eren nens. Va ser en aquella època en què Paris estava ingressada en un hospital sota els rumors d’intent de suïcidi.

Amb la ruptura amb Gabriel i l’estrena de ‘Sin filtros’, sembla que Paris vol girar full del passat i afrontar en solitari la seva carrera musical, fomentar la d’actriu i fer expiació i catarsi pública de les seves emocions, sentiments i reconèixer-se en una nova sexualitat.

Sexualitat sense etiquetes

«No sento que hi hagi una etiqueta que s’ajusti a la meva sexualitat», afirma la jove en el documental i afegeix que, tot i que ha tingut relacions amb homes i dones, no es reconeix com a bisexual, ja que el gènere de la persona de qui s’enamora li és indiferent. «Per mi no té res a veure amb el que hi ha sota els pantalons. He sortit amb un home que tenia una vagina», confessa. També reconeix que sempre ha pensat que tard o d’hora «acabaria casant-me amb una dona», bàsicament perquè en la seva llista de parelles hi ha més dones que homes.

Notícies relacionades

Paris Jackson també aborda a ‘Sin filtros’ el que li va suposar la mort del seu pare, i com la dramàtica situació li va provocar una profunda depressió, que la va fer caure en l’addicció a les drogues, que la van portar a un centre de rehabilitació amb només 15 anys i a un intent de suïcidi, fet que la protagonista va desmentir al seu dia.  «Sí, vaig intentar suïcidar-me diverses vegades. No podia suportar-ho més... Aquests 11 anys han sigut un infern perquè la gent ha trobat fotudament entretingut arruïnar la meva vida. No vull continuar sent esclava del meu dolor», se sincera a la docusèrie.

Estrena d’‘Habit’

De moment, sembla que els passos de la model, cantant i actriu se centraran en el món de la interpretació, on va debutar el 2018 de la mà de Charlize Theron a la pel·lícula ‘Gringo’. Ara té pendent l’estrena d’‘Habit’, film dirigit per Janelle Shirtcliff, i en què Paris interpreta, amb Bella Thorne i Gavin Rossdale, Jesucrist. Una cinta que, tot i que no s’ha vist encara, ja està sent boicotejada per grups integristes cristians que la qualifiquen de «porqueria cristianofòbica».