EXEMPLE DE SUPERACIÓ

Dani Rovira comparteix una sessió de radioteràpia

L'actor es mostra fort i optimista en la recta final del tractament

zentauroepp54274850 gente dani rovira200805145733

zentauroepp54274850 gente dani rovira200805145733

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des que Dani Rovira va anunciar que patia un limfoma de Hodgkin, l’actor, de 39 anys, s’ha convertit en un exemple de superació en la lluita contra el càncer.  

No obstant, aquests mesos han sigut molt durs per a ell, malgrat la seva força i constància. Fa unes setmanes, el malagueny va anunciar que acabava d’empassa-se les seves «vuit sessions i quatre mesos», però els metges van decidir que s’havia de sotmetre a 18 sessions de radioteràpia per assegurar-se.

Precisament, una d’aquestes sessions és la que l’humorista ha compartit a través d’un vídeo que ha publicat amb el ‘hashtag’ #siemprefuerte. «Ea, doncs ja he tingut la meva estoneta distòpica de cada matí...», ha escrit Rovira al costat de les imatges que ha publicat en el seu compte d’Instagram.

Notícies relacionades

 

«Dissabte passat vaig sortir a córrer per primera vegada després de gairebé cinc mesos. Vaig patir i vaig disfrutar a parts iguals. ¿Veieu el que vaig tardar a fer 7 quilòmetres? Va ser entre heroic i patètic. Començar, no de zero, sinó de -2 pot ser una cosa frustrant o, al contrari, un repte i una motivació. Tornar a calçar-me les meves vambes @jomasport ha sigut un regal. Gràcies per deixar-me ser imatge vostra durant dos anys i per cuidar-me tant en aquesta passió que ens uneix, l’esport. Destrossaré aquestes sabatilles i les moltes que vindran», ha escrit.

Temes:

Dani Rovira