CONCLOSA LA QÜESTIÓ

Clemente Lequio explica per què no va anar al funeral del seu germà Álex

«La meva mare mai ha mentit en la seva aparició televisiva»

zentauroepp51344661 gent alex lecquio200803153223

zentauroepp51344661 gent alex lecquio200803153223

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dijous passat, al programa ‘Lazos de sangre’ (TV1), Antonia Dell’Atte feia un recorregut per la seva vida, parant-se, com no podia ser d’una altra manera, en la figura d’Ana Obregón i del seu fill recentment mort, Álex Lequio.

La italiana va aparcar les diferències amb l’actriu espanyola i li va oferir el seu recolzament. Però també va encendre una metxa. Perquè, tal com va explicar Dell’Atte, el seu fill, Clemente Lequio, germà gran d’Aless, no va acudir al funeral perquè no va ser «convidat», una cosa que realment li va fer mal. No només això. Segons la seva mare, Clemente, que resideix a Miami, sembla que va demanar que, durant les exèquies, es llegís una carta que ell havia escrit per al seu germà. «La carta no es va llegir ni ell va ser anomenat», va recordar Antonia, a qui això va afectar profundament, ja que els dos joves «s’estimaven molt». Cal dir que fa pocs dies Dell’Atte es va emprenyar també perquè la seva entrevista va ser «tallada».

Va ser llavors quan María Patiño va desmentir, des del programa ‘Socialité’, cada una de les paraules de Dell’Atte. La presentadora, visiblement molesta amb les acusacions de l’exmodel, deia en directe: «Antonia menteix. Ana Obregón sí que va convidar Clemente i puc demostrar-ho». Patiño va explicar en el seu espai que Ana Obregón no només va informar del funeral a Clemente Lequio, sinó que fins i tot es va oferir a pagar-li el bitllet des de Miami perquè pogués assistir-hi.

«Ana va ser molt considerada, hi va haver un missatge i fins un ‘t’estimo’», va revelar la presentadora gallega, que va mantenir que la raó per la qual el primogènit del comte Lecquio no va estar en l’adeu al seu germà petit va ser que no va voler viatjar a Espanya per la pandèmia.

Ara ha sigut el mateix Clemente qui ha volgut tancar el tema i donar la seva versió a través del seu compte d’Instagram, en què recolza el que va dir la seva mare i es desentén de les paraules de María Patiño. El peu de foto de la imatge d’Instagram que ha utilitzat deixa clar que aquesta declaració és definitiva: «Primera i última vegada que parlo del tema».

 

Notícies relacionades

«M’agradaria aclarir dos punts de manera breu i contundent, sense entrar en detalls, perquè quedin conclosos de manera definitiva per la meva part. Primer, la meva mare mai ha mentit en el que va dir en la seva última aparició televisiva», comença el seu text.

«La meva mare té el meu total recolzament i em dol veure que sigui injustament atacada, tot i que hagi pogut pecar una vegada més de la seva honestedat. Segon, va ser el mateix programa qui es va aprofitar de manera desagradable de la mort del meu germà per guanyar audiència i no el contrari. Gràcies», diu, sense al·ludir directament als programes de RTVE o de Telecinco.