'INFLUENCER' AMB PEDIGRÍ

Carys Douglas, l''it girl' de S'Estaca

La filla de Michael Douglas i Catherine Zeta Jones, que disfruta de les cales de Valldemossa, és una de les joves més seguides per les marques

douglasgirl

douglasgirl

1
Es llegeix en minuts
Guillem Porcel

Filla de dos dels intèrprets més famosos de Hollywood, Michael Douglas Catherine Zeta JonesCarys Douglas Zeta (Nova Jersey, 2003) està encaminada a ser una estrella. Als 17 anys ja és una de les joves més seguides per marques de luxe com Fendi o Dolce & Gabbana, i es mostra còmoda a les alfombres vermelles.

La filla de Catherine i Michael s’ha mantingut en un segon pla, sense gaires aparicions públiques. Tot i que la seva mare ha publicat aquesta setmana passada una imatge de Carys a Instagram posant a S’Estaca –tal com explica ‘Diario de Mallorca’–, on passaran a partir d’ara gran part de l’any. I els comentaris i l’atenció de la premsa no s’han fet esperar.

Carys sol disfrutar de les cales de la zona de Valldemossa amb els seus amics, entre els quals es troba Lupita Harrington, amb qui ha coincidit altres estius.

La filla dels Douglas ara vol agafar les regnes de la seva vida i començar a construir-se un nom dins de la indústria.

Als 15 anys va posar per a la portada de ‘Town & Country’ amb la seva mare, cosa que per a molts va ser una declaració d’intencions. A partir d’aquell moment, se l’ha pogut veure en campanyes de marques com Fendi o Hermès.

Notícies relacionades

Una de les seves primeres aparicions va ser fa dos anys, quan va assistir a la desfilada Alta Moda de Dolce & Gabbana.

En els últims anys se l’ha pogut veure a les desfilades de París, Nova York o Milà, capitals mundials de la moda. Va declarar en una entrevista que no li agradava la idea de tenir el cognom del seu pare perquè la gent creu que «no necessito esforçar-me», va assegurar.