EN UNA SESSIÓ FOTOGRÀFICA

Els secrets més ben guardats del barco de Rafa Nadal

El tennista de Manacor obre les portes del seu nou iot, valorat en 5,5 milions d'euros

rafael-nadals-yacht-80-sunreef-power-great-white vid 23 151207 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Lluís Hernández

Rafa Nadal, després de la seva tornada als entrenaments a l’acadèmia de Manacor, ha obert les portes del Great White, el seu nou iot, a Sunreef, les drassanes que van construir l’embarcació del tennista mallorquí, segons publica aquest dijous el ‘Diario de Mallorca’.

L’embarcació, de 23,95 metres d’eslora amb una capacitat per a 12 passatgers, compta amb quatre grans camarots més la suite del tennista de Manacor, situada a estribord, que a més inclou un balcó desplegable a l’altura pràcticament del nivell del mar. D’aquesta manera, es manté l’habitació més il·luminada i airejada. Una vegada es plega l’esmentat balcó, torna a ser un petit sofà. La suite també compta amb un vestidor compacte i una pantalla de televisió incorporada al sostre i perfectament movible.

Quant a les zones comunes del nou catamarà, valorat en 5,5 milions d’euros i que va arribar el passat 5 de juny a Porto Cristo, la part central la presideix un espaiós saló amb amplis vidres i dos sofàs comuns. A més, aquesta part del iot compta amb l’àrea de menjador, capacitada perfectament per a vuit comensals. També, el saló està equipat amb dos televisors de 77 polzades perquè els hostes del tennista puguin difrutar de la millor visió del receptor des de qualsevol punt de la sala.

Accident nàutic a Turquia

Accident nàutic a TurquiaNadal, segons recull el mig especialitzat ‘Superyacht Times’, ha tingut al cap durant molt temps tenir en propietat una embarcació totalment personalitzada. Així mateix, apunten que Nadal ha sigut des de ben jove un apassionat dels iots.

Notícies relacionades

A la part exterior del barco, també hi ha diferents espais per relaxar-se, com és el cas del pont volador, en la part superior del barco, on pot prendre el sol. Igualment, just sota, es troba una zona exterior que funciona com a terrassa.

D’altra banda, i segons van informar mitjans turcs, en les seves últimes vacances Rafa Nadal va tenir el passat 4 de juliol un accident nàutic sense conseqüències per als tripulants després de xocar contra unes roques a Göcek, una petita ciutat de Turquia.

Temes:

Rafa Nadal