A PUNT DE DONAR A LLUM

La foto més sensual de Pilar Rubio

La presentadora llueix en biquini el final del seu quart embaràs

zentauroepp54150174 gente200717130136

zentauroepp54150174 gente200717130136

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pilar Rubio i Sergio Ramos compten els dies perquè neixi el seu quart fill. Aquesta vegada, sembla que serà una nena i que es dirà  Ginebra. Al menys, així ho va revelar fa uns dies  Vania Millán, amiga de la presentadora i exdona del germà del futbolista.

I mentre el matrimoni i els seus tres fills, Sergio, Marco i Alejandro, esperan que arribi el moment del part, la col·laboradora d''El Hormiguero' (Antena-3) ha publicat la imatge més sensual de l'estiu, en què apareix amb un biquini estampat i amb volants, que ha dissenyat ella mateixa.

Notícies relacionades

La presentadora, de 42 anys, ha decidit presumir dels seus més de vuit mesos d'embaràs i no ha dubtat a deixar-se fotografiar sota d'un raig d'aigua. En aquesta ocasió,  Rubio no ha necessitat paraules que acompanyin la sexi i refrescant instantània.

Aquest quart embaràs de la reportera  ha estat marcat per la seva enorme activitat a les xarxes, especialment en el seu compte d'Instagram, on ha compartit vídeos molt pràctics amb consells dirigits a dones embarassades.

Temes:

Sergio Ramos