PEL SEU DIVORCI EL 2019

Explota la guerra entre Alejandro Sanz i Raquel Perea

L'exdona del cantant sol·licita al jutge que congeli els seus comptes perquè l'artista no «dilapidi» la seva fortuna

Perea li demana una pensió mensual de 40.000 euros, el repartiment equitatiu dels béns i una assegurança de vida

zentauroepp19309909 gente200715131227

zentauroepp19309909 gente200715131227

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa un any que Alejandro Sanz Raquel Perera van anunciar la seva ruptura després de 12 anys junts. La parella va assegurar que es tractavad’una separació amistosa, fins i tot van compartir una imatge d’ells amb els seus fills, Alma i Dylan, de 6 i 9 anys. «Som una família i sempre ho serem. Vam decidir estimar-nos per sempre i així serà. El que és etern té la complexitat i l’avantatge de transformar les maneres d’estimar-se en altres direccions, sense destruir el carinyo, la lleialtat i la responsabilitat conjunta sobre els nostres fills», van escriure al costat de la idíl·lica imatge. 

No obstant, des d’aleshores les coses s’han complicat per a la parella i han iniciat una amarga batalla judicial. Per començar, el cantant va presentar una demanda de divorci a Pozuelo de Alarcón (Madrid), per a sorpresa de la seva ex. D’aquesta forma, l’intèrpret, de 51 anys, va trencar l’acord verbal al qual havien arribat d’acord, tal com informa aquest dimecres ‘¡Hola!’.

I ha sigut ara quan la madrilenya, de 45 anys, ha respost a la seva demanda, però als tribunals de Miami, que és on vol que es porti el procés.

El propòsit és sol·licitar protecció legal temporal, perquè el madrileny «no dilapidi» el seu patrimoni abans que es porti a terme el divorci. Tot indica que Perea tem que el seu exmarit malgasti la seva fortuna i no quedin béns per als seus dos fills. A més, reclama 40.000 euros al mes per a la manutenció dels fills, així com el repartiment equitatiu dels béns que van adquirir durant els 10 anys que van estar casats.

Abocada en la carrera del músic i en la seva família

Perea detalla que, durant la seva relació, ella es va abocar a la carrera professional del músic i a la cura de la família. De fet, en la seva demanda assegura haver tingut «una extraordinària devoció, sacrifici i contribució al marit i als fills. Explica també que, des que va començar la seva relació amb l’artista, va apartar la seva vida personal per contribuir en l’economia familiar, criar els fills i treballar en les empreses del músic. I afegeix que durant anys va exercir com a presidenta de Gazul Producciones, sense cobrar cap tipus de remuneració.

Notícies relacionades

En les seves peticions requereix que els seus fills continuïn assistint a una escola privada i mantenir les assegurances mèdiques i despeses dentals dels infants. Per a això sol·licita un pagament retroactiu des del juliol del 2019,  ja que considera que el seu exmarit no ha pagat prou durant aquest temps. Així mateix, exigeix una assegurança de vida de la qual sigui l’única beneficiària, i sol·licita una pensió per a ella, per la seva dedicació total a la família. A més explica que, des que es van separar, fa un any, Sanz només ha vist els seus fills en cinc ocasions.

De moment, el jutge de Miami ha tingut en compte la demanda de Perea ha bloquejat immediatament els comptes de Sanz als Estats Units. A excepció d’un, perquè Perea pugui pagar les despeses necessàries. I és que, segons Perea, l’intèrpret li havia cancel·lat les targetes de crèdit i no podia realitzar pagaments.