11 d’ag 2020

Anar al contingut

CANVI D'ESTIL

Isabel Pantoja sorprèn amb un 'look' extremat

La cantant torna als escenaris amb una nova cançó i una imatge renovada

El Periódico

Isabel Pantoja sorprèn amb un 'look' extremat

Després del seu pas pel ‘talent show Idol Kids’, (Tele 5), Isabel Pantoja ha tornat aquest dijous al panorama musical amb un nou senzill. 

En l’anunci previ del seu nou tema ‘Esta es mi vida’ ha sorprès els seus milers de seguidors amb una nova i extremada imatge. La cantant sevillana surt a la caràtula tremendament maquillada, amb una cabellera ondulada i un parell de roses que fan joc amb el vel de tul vermell que li tapa mitja cara. Una imatge trencadora que l’artista ha volgut compartir en el seu compte d’Instagram.

Aquest ‘look’ més sofisticat contrasta amb les últimes aparicions televisives, en què l’artista, de 63 anys, apareixia amb un estilisme més modern. Sens dubte, un canvi que molts fans han aplaudit, mentre que d’altres s’han pronunciat perquè torni a posar-se la ‘peineta’. 

Es pot recordar que el desembre del 2019, la Pantoja ja es va atrevir amb un canvi d’imatge radical, i alguns van arribar a veure-li similituds amb Beyoncé. Ara la intèrpret del ‘Marinero de luces’ ha tornat a sorprendre els seus fidels. 

  
 
  

 Altafonte publicarà el nou disc d’Isabel Pantoja És un honor per Altafonte anunciar la publicació del nou disc d’Isabel Pantoja, que veurà la llum la tardor vinent. Isabel Pantoja és una icona de la música espanyola, una artista imprescindible amb mes de 30 àlbums publicats, nombrosos discos d’or i platí aconseguits per les vendes dels seus discos i innombrables èxits que formen part de la memòria i la cultura tant d’Espanya com de Llatinoamèrica. ‘Enamórate’ és el primer ‘single’ i videoclip d’aquest nou treball i es publicarà el 14 de febrer de 2020 a les plataformes digitals. Composta per Juan Gabriel i amb la producció artística de Luis Cobos, ‘Enamórate’ es publica també en format cd-‘single’ amb un pòster de l’artista, en una edició especial per a col·leccionistes. El pròxim 6 de març Isabel Pantoja torna a Madrid després de tres anys per oferir un gran concert al WiZink Center, on oferirà un repertori dels seus grans èxits i avançarà algunes cançons del seu nou treball discogràfic.

 

Una publicació compartida d’ISABEL PANTOJA (@isabel_pantoja_martin) el 

Juntament amb la cançó, l’andalusa ha estrenat un videoclip que recopila amb imatges els moments que han marcat la seva vida, des d’instantànies al costat del seu marit Paquirri