CANVI D'ESTIL

Isabel Pantoja sorprèn amb un 'look' extremat

La cantant torna als escenaris amb una nova cançó i una imatge renovada

zentauroepp50019248 gente200709164742

zentauroepp50019248 gente200709164742

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del seu pas pel ‘talent show Idol Kids’, (Tele 5), Isabel Pantoja ha tornat aquest dijous al panorama musical amb un nou senzill. 

En l’anunci previ del seu nou tema ‘Esta es mi vida’ ha sorprès els seus milers de seguidors amb una nova i extremada imatge. La cantant sevillana surt a la caràtula tremendament maquillada, amb una cabellera ondulada i un parell de roses que fan joc amb el vel de tul vermell que li tapa mitja cara. Una imatge trencadora que l’artista ha volgut compartir en el seu compte d’Instagram.

Aquest ‘look’ més sofisticat contrasta amb les últimes aparicions televisives, en què l’artista, de 63 anys,stilisme més modern. Sens dubte, un canvi que molts fans han aplaudit, mentre que d’altres s’han pronunciat perquè torni a posar-se la ‘peineta’. 

Notícies relacionades

Es pot recordar que el desembre del 2019, la Pantoja ja es va atrevir amb un canvi d’imatge radical, i alguns van arribar a veure-li similituds amb Beyoncé. Ara la intèrpret del ‘Marinero de luces’ ha tornat a sorprendre els seus fidels. 

Juntament amb la cançó, l’andalusa ha estrenat un videoclip que recopila amb imatges els moments que han marcat la seva vida, des d’instantànies al costat del seu marit Paquirrifins a unes fotos amb els seus fills, així com records de la seva carrera artística, passant fins i tot pel seu ingrés a la presó.